Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja, încrezător în elevii săi: "Suntem pregătiţi şi pentru CFR Cluj". Este nemulţumit de arbitrajul de la meciurile echipei sale

VIDEO | Teja, încrezător în elevii săi: "Suntem pregătiţi şi pentru CFR Cluj". Este nemulţumit de arbitrajul de la meciurile echipei sale
Comentarii

Gaz Metan Mediaş, echipa antrenată de Mihai Teja, a scos un egal pe final de meci cu Viitorul, dar tehnicianul este de părere că altfel ar fi arătat meciul dacă Marius Constantin nu era eliminat în minutul 31, după ce i-a aplicat un cot în faţă unui adversar. De asemenea, Teja vorbeşte şi despre Gică Hagi şi meciul cu CFR Cluj.

"Vreau să-mi felicit jucătorii pentru determinare, pentru caracter, pentru că să rămâi de două ori în 10 oameni şi să revii tot timpul şi să încerci să vrei să câştigi meciul, asta dă dovadă că au caracter foarte bun, sunt mândru de ei şi mă bucur pentru atitudinea lor. Vă daţi seama, frustrarea e mare, pentru că ei muncesc foarte mult în teren, simt efortul, simt cât dau şi îşi doresc mai mult, clar. Şi mie mi-a spus Marius că nu a vrut să dea cu cotul, n-a dat cu cotul. A fost un duel, se întâmplă, acum nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar nu e uşor să joci două meciuri consecutive, cu FCSB şi cu Viitorul, la 3 zile, în 10 oameni", a spus Teja după meciul cu Viitorul, de miercuri. 

Gică Hagi, manager-ul lui Viitorul, l-a lăudat pe Teja, iar tehnicianul i-a întors complimentul: "Îi mulţumesc lui Gică. Şi eu vreau să-l felicit pentru tot ceea ce face la Viitorul, pentru tot ce face pentru fotbalul românesc, până la urmă". Cât despre meciul cu CFR, antrenorul în vârstă de 40 de ani crede că elevii săi pot face faţă campioanei: "Eu cred că suntem pregătiţi şi pentru CFR Cluj. Întâlnim liderul şi campioana en-titre, o să fie un meci foarte greu, dar ne dorim să luăm punct sau puncte".

Afla mai multe despre: mihai tejagaz metaninterviu 

viewscnt
Articole similare