Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja, la penultima conferinţă de presă ca antrenor al FCSB: "Domnul Becali face transferurile" Cum crede că ar fi luat titlul

VIDEO | Teja, la penultima conferinţă de presă ca antrenor al FCSB: "Domnul Becali face transferurile" Cum crede că ar fi luat titlul

FCSB

Comentarii

Mihai Teja nu va mai fi antrenorul vicecampioanei şi în sezonul următor. Gigi Becali îi caută deja înlocuitor după ce actualul antrenor nu a luat campionatul.

Ca şi în cazul lui Nicolae Dică, mandatul lui Mihai Teja la FCSB se încheie după un meci cu CFR Cluj. 
 
"După cum ştiţi aţi publicat contractul meu, eu am avut o clauză în care dacă nu iau campionatul de despărţim, am venit pentru performanţă, nu am venit pentru bani. Nu am luat campionatul, plec,  am ieşit pe locul 2, se întâmplă în viaţă, trebuie să respectăm contractul. Plec cu o imagine bună de la FCSB, mi-am făcut treaba 200 % , jocul echipei a crescut. Nu plec supărat pe domnul Becali, nu am reulit să iau titlul, aş face aceeaşi alegere dacă ar fi să dau timpul înapoi" a spus antrenorul instalat la FCSB la sfârşitul anului trecut. 
 
Teja spune cum ar fi putut obţine mai mult de la acest sezon. 
 
"Am avut dialog cu domnul Becali, ce spune la televizor îmi spune şi mie, am avut discuţii şi după şi înainte de meciuri, este un lucru bun că se interesează. Nu am făcut nicio schimbare dictată de patron. Nu am simţit că postul meu e vânat, ştiam că voi rămâne până în vară, dacă îmi îndeplineam obiectivul puteam continua. Cu siguranţă cel care va veni va fi foarte bun îmi doresc să facă performanţă atât tot. În mare strategia clubului este ca domnul Becali să aducă jucătorii şi era greu să aduci jucătorii pe care îi vrei tu. Mi-aş dori să fiu manager, dar cu acordul patronului. Nu poţi să dictezi pe banii altuia, aş vrea sa fiu antrenor-manager să îmi dau cu părerea la jucătorii pe care îi vreau" a mai declarat tehnicianul roş-albaştrilor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: tejagigi becalifcsbtransferurititluclauză 

viewscnt
Articole similare