Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja vrea minunea la Voluntari: "Îmi doresc să realizăm remontada". Aduce 5 jucători la echipă

VIDEO | Teja vrea minunea la Voluntari: "Îmi doresc să realizăm remontada". Aduce 5 jucători la echipă

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja (41 de ani) a fost numit în această iarnă pe banca celor de la FC Voluntari, după despărţirea de Cristiano Bergodi, iar fostul tehnician de la FCSB şi Poli Iaşi are încredere că poate salva echipa de la retrogradare.

"Este o situaţie grea, dar nu disperată. Am încredere în echipă, în munca noastră şi îmi doresc să realizăm remontada. Toată lumea spune că este greu, dar trebuie să dăm maxim", a fost mesajul optimist transmis de Mihai Teja. 

Tehnicianul a anunţat şi întăriri la FC Voluntari. Potrivit spuselor lui, clubul este în negocieri cu cinci jucători: "Încercăm să mai aducem jucători, dar cine vrea să vină, pentru că mulţi dintre ei nu vor să vină. Suntem echipa de pe ultimul loc. Suntem în discuţii cu cinci jucători"

Teja nu a uitat şi fosta echipă, iar între el şi noul antrenor de la Iaşi, Mircea Rednic, s-a născut o problemă, chiar dacă cei doi sunt foarte buni prieteni. Motivul este lista cu plecări de la Iaşi, pe care Rednic i-o atribuie lui Teja, iar Teja are altă variantă. 

"Decizia este a conducerii şi a lui Mircea. Ştia echipa şi vrea să întărească echipa". Cele două echipe au plecat împreună în cantonament, astfel că Teja şi Rednic vor putea lămuri problema în avion. 

Afla mai multe despre: mihai tejafc voluntari 

viewscnt
Articole similare