Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Telekom Sport susţine Maratonul Olteniei! Descoperă-ţi gena de maratonist la cursele de Trail Run şi Mountain Bike

VIDEO | Telekom Sport susţine Maratonul Olteniei! Descoperă-ţi gena de maratonist la cursele de Trail Run şi Mountain Bike

Alte sporturi

Comentarii

Maratonul Olteniei pune pentru al 6-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta marilor competiţii de MTB şi alergare montană şi lansează invitaţia tuturor iubitorilor de sport în aer liber de a intra în ritmul naturii şi al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinătatea oraşului Râmnicu Vâlcea şi de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Run şi MTB Cross-country.

MTB Cross-country - sâmbătă, 25 august

Vom avea multă energie de consumat pe cărări şi prin păduri, într-un cadru natural impresionant. Competiţia de MTB este adresată preponderent amatorilor, pe două variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km şi lung de 51 km.

Ambele îi vor pune pe concurenţi la încercare! Vom avea atât urcări susţinute, cât şi coborâri entuziasmante, atât zone de pădure, cât şi păşuni. Te aşteptăm într-unul dintre cele mai frumoase locuri din ţară pentru o competiţie energică în mijlocul naturii.

Trail Run - duminică, 26 august

La fel ca anul trecut, te aşteptăm la o antrenantă cursă de trail. Aleargă într-un peisaj deosebit, pe trei trasee: un cros de 10,5 km, un traseu de semimaraton de 21,5 km şi un traseu de maraton de 42 km.

Afla mai multe despre: maratonul oltenieitelekomsport 

viewscnt
Articole similare