Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tenis şi fotbal spectacol la Paris. Nadal s-a retras, aşa că se ştie cine este noul lider mondial

VIDEO | Tenis şi fotbal spectacol la Paris. Nadal s-a retras, aşa că se ştie cine este noul lider mondial

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal nu a putut să joace în turneul ATP de la Paris, aşa că Novak Djokovic va încheia anul pe primul loc, acolo unde nu a mai terminat din 2016

Miercuri fost o zi neagră pentru organizatorii Masters-ului de la Paris. Principalul favorit, Rafa Nadal, s-a retras din competiţie cu doar câteva minute înainte să intre pe teren pentru partida cu Verdasco. Spaniolul  s-a accidentat  la US Open, când nu a terminat semifinala cu Juan Martin del Potro şi nu a mai jucat de două luni şi jumătate. De data această, ibericul a avut probleme cu muşchii abdominali. Retragerea lui Nadal a fost bucuria lui Djokovic. Sârbul este în acest moment sigur că se va întoarce de luni pe prima poziţie a clasamentului mondial. În octombrie 2016 a fost ultima dată lider mondial Novak Djokovic.

Nadal nu a fost singurul care a abandonat. Marton Fucsovics şi Milos Raonic s-au retras şi ei, iar forfait-ul celor doi a dus la o situaţie bizară: Fabio Fognini şi Roger Federer se vor întâlni în turul al 3-lea fără să fi jucat vreun game la Paris. Maghiarul şi canadianul erau adversarii celor doi. Fognini şi Federer sunt pe lista capilor de serie la Paris şi nu au avut adversari în primul tur.

Pe lângă abandonuri, organizatorii s-au confruntat şi cu eliminarea celui mai bine clasat francez din ATP: Richard Gasquet a pierdut în două seturi în faţa campionului de anul trecut, Jack Sock. Francezul a oferit însă faza zilei, demonstrând că ar avea loc oricând la o echipă din Ligue 1.

Afla mai multe despre: nadal djokovic paris 

viewscnt
Articole similare