Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune la Mediaş înainte de derbyul Sibiului: "Sperăm să fim bine din punct de vedere mental" Edi Iordănescu a lipsit de la conferinţă

VIDEO | Tensiune la Mediaş înainte de derbyul Sibiului: "Sperăm să fim bine din punct de vedere mental" Edi Iordănescu a lipsit de la conferinţă
Comentarii

Secundul Alexandru Radu a vorbit presei înaintea partidei cu Hermannstadt din etapa a 8-a a play-out-ului actualului sezon.

Au fost zile complicate pentru jucătorii celor de la Gaz Metan care au avut buzunarele goale de sărbători. Clubul are câteva salarii restante la fotbalişti, iar aceştia au reacţionat dur. Nu s-au antrenat înaintea următorului joc de campionat.  
 
"Sunt de 9 ani la Mediaş. Au mai fost întârzieri salariale, dar întotdeauna s-au achitat toţi banii. Faţă de mine clubul nu a rămas niciodată restant şi faţă de niciun alt jucător" a spus Răzvan Pleşca, cel care tocmai şi-a prelungit contractul cu ardelenii.  
 
Edi Iordănescu a lipsit la conferinţa de presă de dinainte partidei care împarte judeţl în două. 
 
"Ţinând cont că este tensiune la nivelul vestiarului, noi sperăm să fim bine din punct de vedere mental şi să facem un joc bun şi să câştigăm cele trei puncte pentru a ne menţine pe primul loc" a spus secundul Alexandru Radu. 
 
"Vreau să fac un apel la suporterii celor două echipe. Îi rog să vină la stadion în număr cât mai mare.  Îi rog să îşi încurajeze echipa favorită, dar nu să înjure cealaltă echipă. Să demonstreze că sunt ardeleni, iar ardelenii sunt oameni civilizaţi, cu bun simţ" a mai adăugat Răzvan Pleşca. 
 

Afla mai multe despre: alexandru dinuedi iordănescutensiunigaz metanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare