Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune maximă după Hermannstadt - Gaz Metan. Un sibian a "tunat" la adresa arbitrilor: "Ei îşi iau baremul şi noi stăm şi suferim şi alergăm pe căldură"

VIDEO | Tensiune maximă după Hermannstadt - Gaz Metan. Un sibian a "tunat" la adresa arbitrilor: "Ei îşi iau baremul şi noi stăm şi suferim şi alergăm pe căldură"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut derby-ul judeţului Sibiu cu Gaz Metan Mediaş, 0-2, iar jucătorii gazdelor au fost deranjaţi de modul în care a fost arbitrată partida.

Pe lângă Costel Enache, antrenorul celor de la Hermannstadt, şi Daniel Tătar a avut ceva să îi reproşeze lui Sebastian Colţescu, centralul partidei: "Cred că azi acest spectacol fotbalistic a fost periclitat de acest arbitru, care niciodată în viaţa mea n-am vorbit despre arbitraj, dar nu se mai poate. Am suportat un an întreg şi ne este foarte greu. Anul trecut am jucat cu doi oameni în minus la Mediaş. Acum jucăm cu doi oameni în minus aici. Nu ştiu. Pun şi eu întrebare. Nu se pune în discuţie roşul lui Cordea, fără doar şi poate, a fost. Dar, înainte de acesta a fost un henţ unde putea să se dea un al doilea galben la Creţu şi jucau ei în 10 oameni. Până la acel fault nu ştiu Gaz Metan dacă ştia ce culoare are echipamentul portarului nostru".

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu s-a rezumat doar la cele întâmplate în prima repriză: "După aceea începem repriza a doua în primul minut nici vorbă de penalty. Am fost la 20 de cm, nici vorbă. Al doilea galben la Creţu, deci are 3 galbene şi el nu e eliminat. Nu ştim ce să mai facem, deja suntem vai de noi, ne plimbăm în toată ţara şi avem de suferit. Lor le este bine, pentru că îşi iau baremul şi noi stăm şi suferim şi alergăm pe căldură, mergem acasă la familii, îi supărăm şi pe ei, umblă după noi cât e ţara întreaga, dar avem şi noi nevoie să fim lăsaţi în pace. Dacă Sibiul dacă deranjează pe cineva în judeţul Sibiu să ne spună".

Afla mai multe despre: daniel tatarhermannstadt 

viewscnt
Articole similare