Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune maximă după Rapid - Afumaţi 0-0. Matulevicius a sărit să bată un arbitru după o încăierare generală

VIDEO | Tensiune maximă după Rapid - Afumaţi 0-0. Matulevicius a sărit să bată un arbitru după o încăierare generală

Fotbal intern

Comentarii

Rapid - CS Afumaţi, derby-ul etapei a 8-a din Seria a II-a a Ligii a 3-a, s-a încheiat nedecis, 0-0. La final, jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală.

Rapid şi CS Afumaţi, ocupantele locurilor 2 şi 3, s-au anihilat reciproc în drumul spre promovare. Cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, la capătul unui meci tensionat. La finalul partidei, jucătorii celor două echipe au fost aproape de o bătaie de generală, care cu greu a fost împiedicată de arbitri şi de stewarzi.

Printre cei mai ”energici” a fost Deivydas Matulevicius, care a sărit să-i ceară socoteală unui asistent, apoi a încercat să-şi verse nervii pe un adversar.

Revenind la meci, Daniel Pancu spune că rezultatul de egalitate este corect şi este încrezător că Rapid va reuşi să promoveze la finalul acestui sezon: ”Cu puţină şansă puteam să câştigăm. La fel, la bara lor puteam să pierdem acest meci. Una peste alta, consider că este un rezultat echitabil. M-am dus să îi despart pe cei de acolo pentru că risca să degenereze tot meleul acela. Au fost multe, multe accidentări. Avem probleme din punctul acesta de vedere. În continuare consider că avem o echipă bună şi că suntem favoriţi la calificare”, a spus Pancu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidcs afumatiliga 3 

viewscnt
Articole similare