Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiune uriaşă la Real Madrid! Sergio Ramos a sărit la bătaie la antrenament. Reacţia incredibilă a căpitanului

 VIDEO | Tensiune uriaşă la Real Madrid! Sergio Ramos a sărit la bătaie la antrenament. Reacţia incredibilă a căpitanului

Real Madrid

Comentarii

Apele sunt din ce în ce mai tulburi la Real Madrid. Los Blancos au pierdut 4 din ultimele 5 meciuri jucate şi au marcat în această perioadă un singur gol. Scaunul antrenorului Lopetegui se clatină serios, iar în weekend vine El Clasico.

La antrenamentul de luni, căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos a avut o ieşire cel puţin ciudată.

Deranjat de tupeul mult mai tânărului său coechipier, Sergio Reguilon, Ramos şi-a pierdut cumpătul şi a şutat puternic înspre lateralul stânga promovat de la echipa secundă a clubului.

Nu l-a atins, dar a mai încercat o dată, la scurt timp distanţă.

 

 

Imaginile au şocat chiar şi o parte dintre jurnaliştii foarte experimentaţi din Spania, mai ales că la mijloc este căpitanul echipei Real Madrid. Pe Santiago Bernabeu, banderola de căpitan e considerată extrem de importantă, fiind aproape o adevărată instituţie. Cel mai vechi jucător din lot poartă mereu banderola de căpitan, iar presa iberică şi fanii blanco se raportează la nume istorice pentru fotbalul mondial precum Manuel Sanchis, Fernando Hierro, Iker Casillas sau Raul Gonzalez. Cu atât mai surprinzătoare reacţia lui Sergio Ramos, care a fost surprinsă de camerele de luat vederi.

Afla mai multe despre: sergio ramossergio reguilon 

viewscnt
Articole similare