Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiuni în vestiarul Italiei. De Rossi, explozie de nervi pe banca tehnică. Ce l-a scos din sărite

VIDEO | Tensiuni în vestiarul Italiei. De Rossi, explozie de nervi pe banca tehnică. Ce l-a scos din sărite
Comentarii

Daniele De Rossi a avut o izbucnire la adresa secundului lui Gian Piero Ventura, în momentul în care acesta l-a trimis la încălzire. Italia a făcut doar egal cu Suedia, scor 0-0, şi a ratat după 60 de ani calificarea la Cupa Mondială.

Vom avea o Cupă Mondială fără Italia, pentru prima dată în ultimii 60 de ani. Ultima dată când italienii au ratat calificarea la Cupa Mondială a fost în 1958, când turneul final a fost găzduit chiar de Suedia. Jucătorii lui Gian Piero Ventura n-au putut să răstoarne acel 1-0 din tur, în barajul de calificare la CM Rusia 2018. Ventura este considerat principalul vinovat pentru acest eşec uriaş pentru Italia.

De altfel, jucătorii au lăsat de înţeles că sunt depăşiţi de ideile antrenorului de 69 de ani. În partea a doua a meciului cu Suedia, Ventura a vrut să-l introducă pe Daniele De Rossi - mijlocaş defensiv de meserie - deşi Italia era obligată să marcheze. Mijlocaşul de 34 de ani a făcut o criză de nervi în momentul în care secundul lui Ventura a vrut să-l trimită la încălzire.

De Rossi i-a explicat secundului că Italia are nevoie să atace şi a arătat spre Insigne, care şi el era pe bancă: ”De ce dracu' vrei să mă bagi? Nu trebuie să scoatem egal, trebuie să câştigăm!”, a răbufnit De Rossi.

Până la urmă, mijlocaşul lui AS Roma n-a mai fost introdus. Ventura a făcut apoi schimbări ofensive şi i-a introdus pe El Shaarawy, Belotti şi Bernardeschi. Degeaba însă. Italia - Suedia s-a terminat 0-0.

 

Afla mai multe despre: daniele de rossiitaliacm 2018suedia 

viewscnt
Articole similare