Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Tensiuni în vestiarul Viitorului. "O să mai joace când o să vreau eu". Fotbalistul care l-a supărat pe Hagi

VIDEO | Tensiuni în vestiarul Viitorului. "O să mai joace când o să vreau eu". Fotbalistul care l-a supărat pe Hagi
Comentarii

Neinclus în lotul Viitorului pentru meciul cu Astra, Eric e în pericol să nu mai apară prea curând în echipa lui Gheorghe Hagi.

Cu cinci goluri marcate în tot atâtea etape, Eric de Oliveira a dispărut subit din lotul Viitorului. Etapa trecută, brazilianul a fost integralist în egalul de la Ovidiu, cu FC Botoşani, scor 2-2, meci în care a şi deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Astăzi, înaintea meciului cu Astra, preşedintele clubului Gheorghe Popescu a declarat că Eric este accidentat.

"(Eric cât va lipsi?) Cât o să vreau eu.

(Nu era accidentat?) Ba da, e accidentat. Întrebaţi-l! E accidentat, dar apare când vreau eu", a declarat la flash interview Gheorghe Hagi după meciul dintre Astra şi Viitorul.

Ulterior, la conferinţa de presă susţinută la finalului meciului de la Giurgiu, managerul tehnic al Viitorului a infirmat faptul că Eric ar fi accidentat şi că, de fapt, brazilianul se află la Constanţa, acolo unde îşi petrece cele trei zile libere, primite chiar de la Hagi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe