Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teplice - Sparta Praga 1-1. Stanciu a marcat şi Niţă a apărat fantastic în cea de-a cincea remiză consecutivă a oaspeţilor

VIDEO | Teplice - Sparta Praga 1-1. Stanciu a marcat şi Niţă a apărat fantastic în cea de-a cincea remiză consecutivă a oaspeţilorgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga a remizat în deplasare cu Teplice, scor 1-1, într-un meci în care Nicolae Stanciu a marcat, iar Florin Niţă a avut o prestaţie solidă, cu o intervenţie de excepţie în minutul 79.

A fost cea de-a cincea remiză consecutivă pentru Sparta, care îşi vede pus în pericol obiectivul de a prinde un loc de cupele europene. 

Min. 90+3 - Final de meci

Min. 79 - Intervenţie fantastică a lui Niţă

Min. 60 - Stanciu este schimbat

Min. 54 Goool Teplice! Cervenka restabileşte egalitatea!

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Arbitrul pune capăt primei reprize

Min. 40 - GOOOOL SPARTA! Stanciu deschide scorul din a 3-a încercare

Min. 1 - A început partida


ECHIPA DE START

Sparta (4-2-3-1): Niţă - Zahustel, Stetina, Costa, Frydek - Kulhanek, Sacek - Stanciu, Kanga, Plavsic - Kadlec


 

  • LIVE VIDEO Meciul Teplice - Sparta Praga e în direct pe Telekom Sport 4, sâmbătă, de la 19:00. Golurile şi cele mai importante faze se văd în timp real pe www.telekomsport.ro.

Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Bogdan Vătăjelu se află în faţa unui meci vital, după o serie interminabilă de remize. Sparta Praga e neînvinsă în campionat în 2018, însă nici n-a mai câştigat de patru etape, iar acum se regăseşte într-o situaţie dificilă.

Înainte de meciul cu Teplice, trupa din Praga ocupă locul 6 în campionat, cu 35 de puncte, după 21 de etape. Câştigarea titlului iese din discuţie, în condiţiile în care liderul Viktoria Plzen are deja 51 de puncte şi un meci mai puţin disputat, însă Stanciu & Co speră în continuare la locul 2, care asigură prezenţa în preliminariile Champions League. Slavia Praga e acum pe 2 în clasament, cu un avans de 7 puncte, cu 9 etape rămase de disputat.

LIVE VIDEO Teplice - Sparta Praga, în direct pe Telekom Sport 4, sâmbătă, 19:00

Cu Teplice, speranţele Spartei se leagă în mare măsură de modul în care se va prezenta Nicolae Stanciu. În ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare, internaţionalul român a dovedit în cele 5 meciuri jucate până acum că este un transfer reuşit: marcat deja 3 goluri şi a pasat decisiv la alte două reuşite.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuteplicemeciuri stanciumeciuri sparta pragalive sparta praga 

viewscnt
Articole similare