Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Terenul a fost impecabil”. Rusescu, încrezător că FCSB va intra în pauza de iarnă pe prima poziţie

VIDEO | ”Terenul a fost impecabil”. Rusescu, încrezător că FCSB va intra în pauza de iarnă pe prima poziţie

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

La finalul meciului, Raul Rusescu a felicitat gazdele pentru condiţiile foarte bune în care s-a disputat partida. ”Terenul a fost impecabil. Felicitări gazdelor pentru condiţiile pe care le-au creat ţinând cont de vreme.

Am jucat mai mult în ultima perioadă, îmi doresc să fac asta şi sper să mai dau mai mult pe viitor. Dacă la finalul sezonului conducerea va ajunge la concluzia că nu mai are nevoie de mine îmi voi vedea de drumul meu, dar eu am venit să ajut această echipă să câştige campionatul şi de asta sunt aici”, a spus Rusescu la finalul partidei.

Rusescu a mai afirmat că FCSB o poate învinge pe CFR Cluj în ultima partidă înaintea pauzei de iarnă: ”Putem termina pe primul loc, dar cred că mult mai important pentru noi e să legăm victorii şi jocul bun. Pentru că avem ocazii, dar nu reuşim să şi marcăm. Sper să devenim mai eficienţi în meciurile viitoare”.

Afla mai multe despre: rusescufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare