Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Thriller în Italia! Un român a debutat în Serie A în cel mai nebun meci al etapei inaugurale. Maurizio Sarri nu a înţeles nimic din ce s-a întâmplat cu echipa sa

VIDEO | Thriller în Italia! Un român a debutat în Serie A în cel mai nebun meci al etapei inaugurale. Maurizio Sarri nu a înţeles nimic din ce s-a întâmplat cu echipa sa

Serie A

Comentarii

Lecce şi Lazio au oferit cel mai nebun meci al primei etape din Serie A.

Pe Via del mare, Lazio a deschis scorul în minutul 26 prin reuşita căpitanului Ciro Immobile. Gazdele au ieşit la joc, dar tot capitolinii au avut ocaziile cele mai mari. În minutul 82, Immobile a lovit bara, iar ce a urmat a surprins pe toată lumea. La trei minute de la ocazia uriaşă ratată de ”vulturi”, Lecce a redus din diferenţă prin golul superb semnat de suedezul Almqvist. Peste doar 90 de secunde, Di Francesco a marcat la o fază la care apărarea lui Sarri dormea şi a declanşat nebunia pe Via del mare.

În luna ianuarie a acestui an, cele două formaţii au oferit un meci tras la indigo cu cel din etapa inaugurală a sezonului 2023-2024 din Serie A. Atunci, Immobile a deschis scorul pentru Lazio în prima repriză, dar gruparea din sudul Italiei a revenit fantastic în partea a doua.

Rareş Burnete a debutat în Serie A

În minutul 83 al meciului, la scorul de 1-0 pentru Lazio, Roberto D'Aversa l-a introdus pe teren, vârful român, în vârstă de doar 19 ani, născut la Sighişoara. Burnete a evoluat pentru grupele de tineret ale lui Lecce din 2020 şi a debutat pentru echipa mare, într-un meci pe care, probabil, nu-l va uita niciodată. Alexandru Borbei, Rareş Burnete, Răzvan Paşcalău şi Cătălin Vulturar au fost campioni la Primavera cu Lecce în sezonul trecut.

  • Rareş Burnete este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

VIDEO cu rezumatul meciului Lecce 2-1 Lazio

Afla mai multe despre: sarrilaziolecceburnete 

viewscnt
Articole similare