Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Thriller made in Germany! City, revenire spectaculoasă în meciul cu Schalke. "Cetăţenii" au jucat cu un om mai puţin şi au marcat un super gol

VIDEO | Thriller made in Germany! City, revenire spectaculoasă în meciul cu Schalke. "Cetăţenii" au jucat cu un om mai puţin şi au marcat un super gol
Comentarii

Manchester City a învins-o pe Schalke, 3-2, după un meci nebun în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Una dintre cele mai dezechilibrate întâlniri pe hârtie a oferit, probabil, cel mai spectaculos meci din optimile de finală UEFA Champions League, până acum. 

Golul marcat de Aguero a fost anulat după cele două penalty-uri obţinute de Schalke în finalul primei reprize, ambele fiind transformate de Bentaleb. Însă la cel de al doilea există suspiciuni asupra unei posibile poziţii de offside la un jucător al gazdelor. City a căutat egalarea toată repriza, iar după eliminarea lui Otamendi, şansele "cetăţenilor" păreau a fi nule, dar elevii lui Guardiola nu au renunţat la luptă şi au întors rezultatul în cele din urmă. Prima oară, Sane a înscris împotriva fostului club un super gol, iar în minutul 90, Sterling a dat lovitura şi City pleacă cu o victorie nesperată din Germania. 


VIDEO | Schalke - Man City 2-3 (Bentaleb 38', 45' / Aguero 19', Sane 85', Sterling 90')

  • Schalke: Fahrmann - Caligiuri, Bruma, Sane, Nastasic, Oczipka - Serdar, Bentaleb, McKennie - Uth, Mendyl 
  • Man City: Ederson - Walker, Fernandinho, Otamendi, Laporte - De Bruyne, Gundogan, David Silva - Sterling, Aguero, Bernardo Silva

Min. 90: GOOOOL Man City! Sterling o aduce pe City în avantaj. 

Min. 85: GOOOOL Man City! Leroy Sane înscrie o nebunie de gol din lovitură liberă! 

Min. 77: Bernardo Silva încearcă o acţiune pe cont propriu, care este finalizată cu un şut peste poartă. 

Min. 68: Eliminare Manchester City! Otamendi încasează al doilea cartonaş galben şi părăseşte mai repede terenul. 

Min. 56: Gundogan şutează pe lângă poartă. 

Min. 45: GOOOOL Schalke! Acelaşi Bentaleb înscrie, din nou, fără probleme de la 11 m. 

Min. 44: Fernandinho faultează în careu şi este din nou penalty pentru Schalke 04. 

Min. 38: GOOOOL Schalke! Bentaleb transformă lovitura de pedeapsă. 

Min. 36: Penalty pentru Schalke după un henţ. Au fost nevoie de mai multe minute pentru a se lua decizia corectă, cu ajutorul VAR. 

Min. 33: De Bruyne execută o lovitură liberă, dar Fahrmann reţine fără mari probleme. 

Min. 19: GOOOOL City! Aguero deschide scorul după o greşeală uriaşă în apărarea lui Schalke. 

Min. 7: Ocazie Man City! Aguero trimite mingea cu capul, iar Fahrmann respinge, de sub bară, în corner. 

Min. 2: Prima acţiune periculoasă este de partea lui City. Aguero scapă spre poarta adversară, dar este blocat în timp util. 

A început meciul. 


LIVE VIDEO | Schalke - Manchester City, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 2

Precedenta şi unica întâlnire, de altfel, dintre cele două echipe a avut loc în 2008, în faza grupelor ultimei ediţii de Cupa UEFA, înainte de a se transforma în Europa League. Atunci duelurile din grupe aveau loc într-o singură manşă, iar Manchester City avea să se impună fără probleme în deplasare, cu scorul de 2-0.

Tot la Gelsenkirchen va avea loc şi prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Schalke şi Manchester City. Pentru acest meci, Domenico Tedesco nu va putea miza pe Omar Mascarell, suspendat, şi nici pe Breel Embolo, Alessandro Schopf şi Benjamin Stambouli, accidentaţi. Dincolo, Manchester City nu are fotbalişti suspendaţi, însă Benjamin Bendy, Vincent Kompany şi Claudio Bravo au probleme medicale şi nu joacă.

LIVE VIDEO | Schalke - Manchester City. Guardiola, discurs motivaţional

"Nu poţi merge mai departe dacă nu eşti nu însuţi, dacă nu joci la capacitate maximă. Dacă vrei să visezi şi să ajungi în fazele finale, trebuie să fii incredibil în fiecare secundă, să-ţi impui jocul. Să fim noi înşine, asta îmi doresc", a spus Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă.

Cea de-a doua manşă a duelului dintre Schalke 04 şi Manchester City, din optimile de finală ale UEFA Champions League, va avea loc la Manchester, pe 12 martie.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester cityschalke 

viewscnt
Articole similare