Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţi-l mai aduci aminte pe Tosaint Ricketts? Fostul atacant de la Timişoara a marcat la capătul unei acţiuni superbe

VIDEO | Ţi-l mai aduci aminte pe Tosaint Ricketts? Fostul atacant de la Timişoara a marcat la capătul unei acţiuni superbe
Comentarii

Tosaint Ricketts (32 de ani) a marcat pentru naţioanala Canadei în urma unei acţiuni superbe făcute de un coleg. Urmăreşte mai jos reuşita fostului atacant de la Politehnica Timişoara.

Canada a disputat miercuri un amical cu Barbados, pe care l-a câştigat cu scorul de 4-1. Primul gol a fost marcat de Tosaint Ricketts, fost atacant de la Poli Timişoara, însă jucătorul cu origini jamaicane a avut misiunea doar de a introduce mingea în poartă, după o acţiune superbă a decarului Osorio, care a scos mai mulţi adversari din joc. 

Tosaint Ricketts a jucat la Politehnica Timişoara timp de un sezon şi jumătate, marcând şapte goluri în 26 de partide. În vara anului 2012, atacantul canadian a fost cedat în Norvegia, la Valerenga. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Sandnes în Norvegia, Bucaspor şi Boluspor în Turcia, Hapoel Haifa, Suduva şi Toronto FC. În acest moment, el este legitimat la Vancouver Whitecaps, echipă care joacă în Major League Soccer. 

Afla mai multe despre: tosaint rickettsricketts timisoaragol superb 

viewscnt
Articole similare