Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Tigroaicele” vor victoria în meciul cu Thuringer. ”Asta e cel mai important” Ce se întâmplă cu antrenorul de la CSM Bucureşti

VIDEO | ”Tigroaicele” vor victoria în meciul cu Thuringer. ”Asta e cel mai important” Ce se întâmplă cu antrenorul de la CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a confirmat negocieri cu mai multe jucătoare, înaintea plecării spre Thuringer. În afara celor declarate de managerul Andrei Luca, pe listă s-ar mai fi aflat Nora Mork şi Carmen Martin.

CSM joacă sâmbătă, în deplasare, în Germania, cel de-al treilea meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. Va fi cu Thuringer, ultima clasată. CSM are o victorie şi o înfrângere în grupele principale, iar acum nu se va putea baza nici pe Mehmedovic, care nu a făcut deplasarea fiind accidentată.

Important e să luam punctele din deplasare, ne ajută într-un clasament mai bun”, a spus Iulia Curea, completată şi de Jovanka Radicevic: ”Sperăm să câştigăm, nu contează cine marchează deoarece pentru noi fiecare jucătoare e importantă! Nu o să o avem pe Majda, când le pierzi pe Cristina şi pe Majda, fiecare jucătoare e importantă”.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ANTRENORUL

Andrei Luca, managerul celor de la CSM Bucureşti, a explicat care este situaţia la nivelul băncii tehnice.

Avem antrenor. Vedem ce se va întâmpla din vară, depinde de înţelegerea pe care o vom avea cu dumnealui. Contractul expiră la 30.06.2019. Până atunci e timp sufucient să vedem dacă va continua”, a spus oficialul lui CSM.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestiliga campionilorthuringer 

viewscnt
Articole similare