Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tiki-Taka de Superligă. 10 pase consecutive, finalizate cu gol. Moldovan: ”Faza asta ar trebui să ruleze non-stop în vestiar” | EXCLUSIV

VIDEO | Tiki-Taka de Superligă. 10 pase consecutive, finalizate cu gol. Moldovan: ”Faza asta ar trebui să ruleze non-stop în vestiar” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare internaţional român Viorel Moldovan (50 de ani) a rămas total impresionat de faza pe care jucătorii Universităţii Craiova au realizat-o la golul doi marcat împotriva celor de la Farul Constanţa.

  • Partida dintre Farul şi Universitatea Craiova a avut loc sâmbătă, 8 aprilie, şi a fost câştigată de către ”marinari”, scor 3-2, într-un duel din etapa a 3-a a play-off-ului din Superligă.

Viorel Moldovan, încântat de golul doi marcat de Universitatea Craiova

În minutul 48 al partidei de la Ovidiu, la scorul de 1-1, oltenii Basile Ndong a recuperat o minge aproape de propriul careu şi dat startul unei faze de construcţie excelente, finalizată cu gol de Alexandru Cîmpanu.

Au fost 10 pase consecutive ale oltenilor, cu o circulaţie perfectă, cum rar se vede în Superligă. Alexandru Cîmpanu a marcat, dar a avut nevoie şi de puţin noroc, deoarece şutul său l-a lovit în picior pe Kevin Boli înainte să intre în poartă, dar nu i-a schimbat traiectoria.

Viorel Moldovan a lăudat faza realizată de jucătorii lui Eugen Neagoe şi este de părere că tehnicianul ar trebui să pună toată acţiunea să ruleze non-stop în vestiar, pentru ca jucătorii să prindă curaj şi aibă inspiraţie în continuare.

Faza golului doi al Craiovei, ar trebui să ruleze în vestiarul lor non-stop şi să-i inspire în continuare. Golul lui Cîmpanu are la bază o construcţie. De unde pleacă construcţia. Cred că sunt 10 pase.

Se recuperează mingea în treimea proprie, se mută jocul. Dă şi pleacă. Îi rog pe cei de la Craiova să o pună să ruleze non-stop. Neagoe trebuie să pună acţiunea asta.

Este aceeaşi Craiova pe care am văzut-o în acest sezon. Cu fluctuaţiile lor. Curbe ascendente, descendente. Nu a reuşit să rămână în lupta la titlu”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

VIDEO: Golul marcat de Alexandru Cîmpanu

Afla mai multe despre: viorel moldovanalexandru cîmpanu 

viewscnt
Articole similare