Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tineretul ameninţă. "Oricine ar fi ei, vor avea viaţă grea cu noi!" Azi începe drumul către Euro şi lupta pentru un loc în lotul lui Rădoi

VIDEO | Tineretul ameninţă. "Oricine ar fi ei, vor avea viaţă grea cu noi!" Azi începe drumul către Euro şi lupta pentru un loc în lotul lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret joacă azi, la Cluj primul meci de pregătire înaintea turneului final de la vară. Pe stadionul campioanei CFR vine Belgia, naţională calificată şi ea la Euro.

Peste 5000 de bilete s-au vândut până joi dimineaţă pentru amicalul România - Belgia. Organizatorii aşteaptă ca recordul de după revoluţie la un meci al echipei de tineret să cadă. La meciul cu Ţara Galilor, au fost în jur de 13.000 de oameni. Rădoi şi-a stabilit un obiectiv clar pentru această primă partidă de pregătire. Vrea să testeze cât mai mulţi jucători în vederea selecţiei pe care o va face la anul. 

"Mister ştie ce trebuie să facă şi cu siguranţă atunci când va veni momentul va folosi jucătorii care consideră că pot câştiga un meci", a declarat Nedelcu pentru Telekom Sport. 

10 echipe sunt deja calificate la Euro, iar ultimele două participante se vor şti pe 20 noiembrie. Vineri va avea loc turul barajului, iar manşa a doua se va disputa patru zile mai târziu. Grecia-Austria, Polonia-Portugalia sunt dublele care va ultimele calificate. Tricolorii nu se tem de nimeni, din contră, îşi avertizează adversari. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 23 noiembrie. 

Întrebat ce grupă îşi doreşte la Euro, Nedelcu a răspuns: "Nu îmi doresc pe cineva anume, oricine va fi cu noi în grupă, va avea o viaţă foarte grea împotriva noastră".

Afla mai multe despre: naţionala u21rădoinedelcuromânia 

viewscnt
Articole similare