Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tipsterul" Rednic şi-a dezvăluit favorita din finala Ligii Campionilor, dar avertizează: "Pariorii, să nu vă luaţi după mine"

VIDEO | "Tipsterul" Rednic şi-a dezvăluit favorita din finala Ligii Campionilor, dar avertizează: "Pariorii, să nu vă luaţi după mine"
Comentarii

În penultima conferinţa de presă din acest sezon, de la Dinamo, Mircea Rednic a avut timp şi pentru un moment dedicat pariurilor sportive. Antrenorul şi-a dezvăluit favorita din finala UEFA Champions League, dar i-a avertizat pe pariori să nu îl asculte.

"Ţin cu Liverpool, că sunt mai buni. Merită. Mai ales pentru antrenor... nu a câştigat niciodată Champions League. A treia trebuie să o câştige, pentru că are şi o echipă bună şi a avut şi un parcurs foarte bun. A eliminat echipe bune şi merg pe mâna lui Liverpool", a spus Rednic la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari, ultimul din play-out. 

Tehnicianul lui Dinamo pare că nu are noroc la acest gen de predicţii, astfel că i-a avertizat pe cei care vor să meargă pe mâna lui: "Sigur bate Tottenham, că aşa e la mine... deci pariorii, să nu vă luaţi după mine. Dar eu îmi doresc Liverpool să câştige"

Finala UEFA Champions League, Liverpool - Tottenham, se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicpariuri 

viewscnt
Articole similare