Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tirul sportiv prin ochii campionilor Florin Urcan şi Horaţiu Bonea: "E un sport de socializare!"

VIDEO | Tirul sportiv prin ochii campionilor Florin Urcan şi Horaţiu Bonea: "E un sport de socializare!"

Alte sporturi

Comentarii

Armele de vânătoare au pus stăpânire în acest weekend pe poligonul de tragere din Luduş. Cei mai buni ţintaşi la tir din România au poposit în localitatea mureşeană.

Cei mai buni ţintaşi la tir cu arme de vânătoare şi-au pus în valoare calităţile. În a cincea etapă a campionatului naţional, trăgătorii de toate vârstele au poposit în poligonul din Luduş.

Printre cei 37 de participanţi s-au distins doi multipli campioni naţionali: Florin Urcan, concurent care a deţinut în trecut funcţia de primar al localităţii mureşene, şi Horaţiu Bonea. Acesta este legitimat la unul dintre cele mai prestigioase cluburi din ţară, CSA Steaua.

"Este un sport de socializare, un sport de atenţie, care implică foarte multă concentrare, seriozitate, având în vedere că totuşi e o armă letală. Trei antrenamente pe săptămână, nu foarte multe cartuşe, dar antrenament făcut aşa cu sudoare", a spus Horaţiu Bonea, de la CSA Steaua.

"E o etapă premergătoare finalei naţionale, care va avea loc în octombrie tot aici, tot aici în Poligonul Opriş Tiberiu. Avem de la tineri de 16, 17 ani până la veterani de 75, 78 de ani. Familia tirului sportiv mondial adună peste 3 milioane de membri. Este o mişcare importantă care sperăm să ajungă şi în România exact cum e în Ungaria.

La un concurs participă 200 de trăgători. Sperăm ca încet-încet să-i ajungem din urmă şi să devenim din ce în ce mai buni", a spus Florin Urcan, de la CSTV Luduş.

 

Afla mai multe despre: tir sportivludussteaua 

viewscnt
Articole similare