Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toată Constanţa susţine Farul! Ciprian Marica a semnat un acord cu autorităţile locale pentru finanţarea clubului

VIDEO | Toată Constanţa susţine Farul! Ciprian Marica a semnat un acord cu autorităţile locale pentru finanţarea clubului

Liga 2

Comentarii

Primăria oraşului Constanţa şi Consiliul Judeţean au anunţat că vor sprijini activitatea echipei fanion a oraşului care s-a confruntat în ultima vreme cu probleme financiare.

"Le transmit tuturor jucătorilor să privească Farul ca pe o prioritate în carieră, pot să facă lucruri importante aici. S-a terminat definitiv cu gâlceava la Constanţa" a declarat primarul Decebal Făgădau în conferinţa de presă care a adus şi decizia mult aşteptată de către fanii constănţenilor.

Farul a reuşit să evite retrogradarea în primul sezon de la revenirea în Liga 2, dar pe final de stagiune clubul a trecut printr-o criză financiară ce a dus la proteste din partea jucătorilor, în urma întârzierilor salariale. Venit ca salvator al grupării, Ciprian Marica nu a putut susţine de unul singur Farul şi a cerut în nenumărate rânduri ajutorul oficialităţilor locale. Cu o lună şi jumătate înaintea startului noului sezon acest protocol a fost semnat, iar Farul nu mai este acum în pericol de a se retrage din campionat. 

Afla mai multe despre: ciprian maricafaruldecebal făgădăuprimăria constanţacj,  

viewscnt
Articole similare