Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Toată lumea are 10 cu felicitări!” Discurs superb al lui Daniel Pancu în vestiarul Rapidului

VIDEO | „Toată lumea are 10 cu felicitări!” Discurs superb al lui Daniel Pancu în vestiarul Rapidului

Fotbal

Comentarii

Rapid a obţinut victoria cu CS Tunari şi revine pe prima poziţie în clasamentul Ligii 3, seria a 2-a, devansându-le pe Unirea Slobozia (28 pct.) şi CS Afumaţi (26 pct.).

„Jos pălăria. Sincere felicitări pentru modul în care aţi interpretat jocul ăsta din punct de vedere al implicării. Toată lumea are 10 cu felicitări la capitolul atitudine, lucru pe care ni-l dorim. Vedeţi foarte bine cu toţi adversarii se autodepăşesc atunci când joacă cu voi, când joacă cu un asemeanea public, cum doresc cu toţii să fie în locul vostru. Cât timp o să fim foarte implicaţi nu o să avem probleme cu nimeni”.

Rapid va întâlni, duminică, în deplasare, Unirea Slobozia, echipă clasată pe poziţia secundă, la un punct distanţă de „alb-vişinii”

„Ne aşteaptă duminică finala campionatului de până acum. Vă spun pregătitor că ne aşteaptă un război cu o echipă foarte agresivă pe care o putem surprinde şi o să vedeţi săptămâna asta că o să lucrăm la antrenamente. Avem câştiva absenţi, dar aici e Rapid şi nimeni nu e de neînlocuit”. Apoi antrenorul Rapidului a dat startul petrecerii în vestiarul Rapidului: „Acum aş vrea să cântăm 'Cine e pe primul loc', pentru că săptămâna trecută am fost puţin trist”.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare