Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toată Moldova "se răscoală" înainte de Poli Iaşi - CFR. Echipa lui Stoican încurajată de cei mai războinici fani

VIDEO | Toată Moldova "se răscoală" înainte de Poli Iaşi - CFR. Echipa lui Stoican încurajată de cei mai războinici fani

Superliga

Comentarii

Cu trei zile înainte de Poli Iaşi - CFR Cluj, Stoican şi jucătorii săi au fost vizitaţi de un grup de geto-daci, fani declaraţi Poli Iaşi. Motivul vizitei a fost încurajarea echipei şi chemarea suporterilor la stadion.

Poli Iaşi este la un punct de locurile care duc în play-off, iar o victorie ar însemna un pas uriaş pentru clasarea în primele şase locuri. Echipa lui Stoican va juca în ultimele două etape cu CFR Cluj şi, în deplasare, cu FC Hermannstadt.  

''Vom vedea la ora partidei dacă aceste mesaje de încurajare le vor face bine jucătorilor. Eu cred că este un lucru benefic pentru aceşti băieţi, pentru că au nevoie de sprijin în momentele mai grele. Acesta este un moment mai dificil, pentru că întâlnim o echipă care se bate pentru campionat. Noi avem cele mai mici şanse de a ne califica în play-off, pentru că avem şi cele mai puţine puncte, iar Viitorul este peste noi în rezultatle directe. Avem cele mai mici şanse, dar le avem. Ne batem până la final, chiar dacă am suferit pe parcursul acestui campionat şi mă refer la certurile care au fost aici. Noi putem decide dacă jucăm în play-off. '' a declarat Flavius Stoican.

Poli Iaşi - CFR Cluj va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1

Suporterii vor veni îmbrăcaţi în costumele geto-dace la meci şi speră să îi intimideze pe clujeni. 

''Sper ca jucătorii să fie ghidaţi după spiritul strămoşilor noştri geto-daci, sperăm să fie un meci extraordinar. Sper ca Flavius şi băieţii să facă un meci extraordinar şi să mergem în play-off, unde ne este locul. '' a declarat fanul lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: poli iasicfr clujgeto dacistoicanstadion 

viewscnt
Articole similare