Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Toate detaliile despre Grupa B de la Mondialul de handbal feminin. Norvegia, marea favorită

VIDEO Toate detaliile despre Grupa B de la Mondialul de handbal feminin. Norvegia, marea favorită

CM Handbal

Comentarii

Azi vorbim pe larg despre grupa B de la Mondial. Una în care marea favorită este campioana en-titre, Norvegia. Suedia şi Ungaria sunt celelalte naţionale tari ale grupei.

De 7 ori campioana europeana, de doua ori campioana olimpica si tripla campioana mondiala, Norvegia este cea mai titrată echipă din grupa B, dar şi dintre toate cele 24 de participante ale turneului final din Germania.  Kari Grimsbo, Nora Mork,  Stide Oftedal, toate  de la Gyor, Amanda Kurtovic de la CSM Bucuresti si  Camilla Herrem, sunt  printre cele mai bune jucatoare din lume pe posturile lor.  Cu ele in teren, Norvegia isi  poate apara trofeul cucerit in urma cu doi ani.

Suedia este echipa care  de fiecate data  joaca handbalul cu zambetul pe buze, dar asta nu a ajutat-o pana acum la mondiale.  Fara nicio medalie  la aceasta competitie, Suedia se bazeaza pe Gullden, Hagman, Jacobsen - de la  de la CSM Bucuresti, surorile Westberg de la Nykobing si extrema Louise Sand, care joaca pentru Brest.

AICI AI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE MONDIALUL DE HANDBAL FEMININ

Dupa  bronzul din 2005, Ungaria a dezamagit la fiecare  mondial  ori nu s-a calificat, aşa cum s-a întâmplat în 2011. Liga maghiara este a doua cea mai puternica din Europa,  iar ETO Gyor a castigat  trei ligii al campionilor in ultimii 5 ani.  Cu Kim Rasmusen pe banca, cel  care a dus Polonia in  doua semifinale consecutive, Ungaria poate fi  surpriza turneului.

Cehia, Argentina si Polonia se bat pentru ultimul loc ce duce in optimi.   

Afla mai multe despre: handbalnorvegiacampionatul mondialromaniagrupa b 

viewscnt
Articole similare