Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toate reacţiile după Cocks - Dinamo, a treia victorie a "câinilor" în Liga Campionilor

VIDEO | Toate reacţiile după Cocks - Dinamo, a treia victorie a "câinilor" în Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a obţinut a treia victorie din acest sezon al Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce s-a impus cu 32-31 în deplasarea din Finlanda cu Riihimaen Cocks. Câinii au egalat-o astfel pe Wisla Plock în clasamentul grupei, dar polonezii au şi un meci mai puţin disputat.

La final, dinamoviştii s-au declarat extrem de satisfăcuţi de rezultat, dar jocul le pune mari semne de întrebare.

"A fost un meci pe care l-am abordat destul de slab. Nu sunt mulţumit de calitatea jocului nostru, dar sunt foarte mulţumit de rezultat. Mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct dacă vrem să ne calificăm.

 

Avem de rezolvat poarta şi apărarea. În zona centrală în apărare suntem destul de nesiguri. Şi s-a văzut, când a scos Grigoraş câteva mingi, am reuşit să revenim de la -4 şi să ne ducem la un gol", a spus Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo, pentru Telekom Sport.

"La un moment dat, sincer să fiu, eram destul de pesimist, pentru că nu vedeam o atitudine pozitivă, nu vedeam lucruri care să îmi dea de sperat până la sfârşitul meciului.  Dar, în acelaşi timp, este mare lucru să joci prost 40 de minute şi la sfârşit să câştigi. Probabil asta contează cel mai mult", a declarat şi fostul internaţional Bogdan Voina, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: handbaldinamozoom sport 

viewscnt
Articole similare