Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toate reacţiile după Ferencvaros - CSM Bucureşti au fost la Zoom Sport. „Când merge apărarea şi portarul... luăm aripi”

VIDEO | Toate reacţiile după Ferencvaros - CSM Bucureşti au fost la Zoom Sport. „Când merge apărarea şi portarul... luăm aripi”

Special

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, în deplasare, formaţia ungară FTC Budapesta, scor 34-28 (17-10), în penultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor. CSM Bucureşti redevine liderul grupei, iar Cristina Neagu, cu 43 de goluri, conduce clasamentul golgheterilor după cinci etape.

„A fost un şoc la început, dar de această dată nu am mai făcut aceleaşi greşeli ca în ultimul meci, cu Vipers. Am continuat să jucăm, nu am fost nervoşi, iar rezultatul a fost o apărare foarte bună, contraatacuri şi goluri marcate uşor, şi astfel am condus la pauză. În a doua repriza a doua, ţelul nostru a fost să continuăm jocul din prima repriză şi să ne păstrăm avantajul. Cred că am făcut jocul nostru obişnuit şi cred că am meritat să câştigăm, pentru că am fost echipa mai bună”, a spus Dragan Dukic, antrenor CSM Bucureşti.

„Când merge apărarea şi portarul practic eu personal şi aripile pentru atac ni le luăm din apărare când facem lucruri bune şi nu luăm gol. 08.32 Atunci duci atacul mult mai uşor, marchezi, chiar dacă nu marchezi, vii în apărare, lupţi, nu ai niciun stres”, a spus Iulia Curea.

„De la început a fost foarte greu. Am venit aici să câştigăm şi am reuşit acest lucru. Le-am arătat de la început că ne dorim victoria. Trebuie să spun că mi-a plăcut foarte mult acest meci, în faţa acestui public, pentru că este incredibil cum au făcut galerie împotriva noastră. Sunt foarte fericită, am câştigat un meci foarte important. Mai avem unul şi trebuie să câştigăm, ca să terminăm pe primul loc în grupă. Acesta este obiectivul nostru şi cred că putem să îl îndeplinim”, a spus Dragana Cvijic.

MAI JOS AI TOATE REACŢIILE:

Afla mai multe despre: zoom sportcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare