Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toate reacţiile după Wisla Plock - Dinamo au fost la Zoom Sport! „Cineva îmi spunea să învăţăm să jucăm 7 contra 9”

VIDEO | Toate reacţiile după Wisla Plock - Dinamo au fost la Zoom Sport! „Cineva îmi spunea să învăţăm să jucăm 7 contra 9”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia poloneză Wisla Plock, cu scorul de 29-28 (14-12), în cea de-a şasea partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

„Dar părerea mea e că azi indiferent de cum jucam nu puteam câştiga meciul. Dacă dumneavoastră credeţi că jucând o repriză întreagă în 4 şi în 5 inşi la pauză să ai 16 minute de suspendare şi ei doar 4. Spune multe.

Nu dau vina pe arbitri. Dar luaţi statistica şi vedeţi că nicio echipă cu aceşti doi arbitri nu au câştigat. Acum trei ani de zile meciul decisiv cu Magdeburg din Sala Polivalentă tot cu aceşti arbitri, tot la un gol am pierdut şi vedeţi ultimele cinci munite cum au fluierat. Nu sunt cel care dă vina pe arbitri. Cineva îmi spunea să învăţăm să jucăm 7 contra 9. Azi am jucat 7 contra 9, dar nu ne-a ieşit”, a spus Daniel Georgescu la Zoom Sport.

„Eu rămân cu un gust amar pentru că băieţii noştri puteau să facă azi un rezultat pozitiv. 05.13 Atâta timp cât polonezii n-au reuşit să mă impresioneze astăzi şi eu cred că se putea”, a spus Bogdan Voinea la Telekom Sport.

„Meciul tur a fost unul foarte reuşit pentru echipa noastră. Astăzi putem spune că n-a fost un meci catastrofă, departe de a spune aşa ceva, a fost un meci în care ambele echipe au luptat cu toate armele. 09.01 Şi mai mult decât atât, Dinamo, chiar dacă au ajuns şi la o diferenţă de cinci goluri, azi vine un meci bun pe final şi diferenţa de un gol putea să se transforme şi într-un egal”, a spus Eliodor Voica într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dinamowisla plock 

viewscnt
Articole similare