Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tomas Ryde i-a surprins pe toţi. Cum au comentat Adrian Vasile şi Iulia Curea plecarea suedezului de la CSM Bucureşti

VIDEO | Tomas Ryde i-a surprins pe toţi. Cum au comentat Adrian Vasile şi Iulia Curea plecarea suedezului de la CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Plecarea lui Tomas Ryde de pe banca tehnică a CSM-ului a surprins pe toată lumea, inclusiv pe noul antrenor principal al vicecampioanei României, Adrian Vasile.

"E cu siguranţă un nou drum, sunt emoţii, ar fi culmea să spun că nu sunt, dar cred că sunt emoţii constructive, pe care aşa încerc să le canalizez. Şi eu, şi echipa facem acelaşi lucru, aşa că pornim cu încredere şi cu inima deschisă. A fost decizia lui Tomas de a pleca, n-a fost decizia conducerii. M-a surprins un pic, dar sunt convins că a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună.

Dacă la nivelul acesta ar fi lucrurile simple şi nu ar fi dificile, ar fi prea simplu şi am fi toţi şi cei mai buni jucători şi cei mai buni antrenori. E normal să fie presiune la nivelul acesta, toată lumea e obişnuită cu ea, face parte din viaţa noastră şi cred că într-un anumit procent trebuie să o înţelegem şi s-o acceptăm. E cu siguranţă un lucru la care mă gândesc să aduc un antrenor secund, pentru că dintr-o dată sunt singur, nu avem nici antrenor cu portarii. E foarte greu să stabilesc pe cineva foarte repede, într-un timp scurt, dar e clar în mintea mea acest lucru" , a declarat Adrian Vasile.

"Ca şi pentru voi, ca şi pentru noi, a fost o decizie neaşteptată, pentru că nu ştiam că va pleca. Pur şi simplu, Tomas s-a întors de la echipa naţională şi a luat decizia asta. A venit la antrenament, am avut o şedinţă în vestiar şi asta a fost decizia lui. Nu ne aşteptam, nici nu a început Liga Campionilor, nici nu s-a întâmplat nimic. Chiar a fost o surpriză, adică ne-a surprins.

Nu ştiu exact ce l-a determinat, dar cred că sunt mai multe probleme, nu doar cele financiare. Am înţeles că sunt şi nişte probleme de sănătate în familia dânsului, poate toate au contat, nu ştiu ce să spun. După cum se vede, nu este foarte bine că se schimbă mulţi antrenor. Nu este normal să nu ai continuitate, dar nu putem face nimic. În situaţia de faţă, cred că Tomas a luat decizia singur, nu a fost decizia clubului, din câte am înţeles.

Până la urmă, e normal ca şi Adi (n.r. Adrian Vasile) să primească o şansă ca antrenor principal, pentru că este de atâţia ani la clubul acesta şi cred că asta îşi doreşte şi el" , a spus Iulia Curea.

CSM Bucureşti debutează în noul sezon al Ligii Campionilor, duminică, pe terenul lui Esbjerg, iar meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 3, de la ora 17:50.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare