Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Conceicao, fericit pentru prestaţia elevilor săi: "Au fost serioşi". Portughezul răspunde zvonurilor revenirii lui Petrescu: "Am un mesaj pentru presă"

VIDEO | Toni Conceicao, fericit pentru prestaţia elevilor săi: "Au fost serioşi". Portughezul răspunde zvonurilor revenirii lui Petrescu: "Am un mesaj pentru presă"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat, 5-0, cu FC Voluntari şi este fericit pentru modul în care jucătorii săi au abordat partida, chiar dacă erau să primească gol la prima fază. Totuşi, portughezul a avut şi un motiv de nemulţumire şi a ţinut să transmită un mesaj presei.

"În primul rând, trebuie să felicit jucătorii, pentru că au fost foarte serioşi, au abordat meciul foarte serios. Atunci când joci cu echipele mai mici, ai tendinţa să fii relaxat, dar noi am jucat foarte bine. Am avut momente de joc pe care le-am lucrat la antrenament şi mi-au plăcut foarte mult. Dacă cineve mi-ar fi propus să câştigăm cu 5-0, nu aş fi preferat neapărat acest scor, m-aş fi bucurat doar să câştigăm, însă cu atât mai mult mă bucur că scorul a fost atât de mare. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce va urma, pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele şi trebuie să fim la fel de motivaţi", a declarat Conceicao la flash interviul de după meci. 

Mai apoi, portughezul a vorbit din nou despre zvonurile care îl dau plecat de la CFR Cluj: "Aş vrea să mai spun încă o dată, am un mesaj pentru presă. Înaintea fiecărui meci se scrie că dacă nu vom câştiga, voi fi demis. Vreau să spun încă o dată că simt foarte multă încredere din partea conducerii şi am început deja să facem planuri pentru viitor la CFR Cluj.  Cred că e lipsă de respect faţă de mine, având în vedere că apar constant aceste ştiri care au menirea să destabilizeze echipa. Noi suntem puternici, atât eu, cât şi jucătorii". 

Afla mai multe despre: toni conceicaocfr cluj 

viewscnt
Articole similare