Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Petrea, mulţumit de eficacitatea jucătorilor săi în primele două partide. "Denotă că suntem preocupaţi de atac". Urmează duelul cu Viitorul

VIDEO | Toni Petrea, mulţumit de eficacitatea jucătorilor săi în primele două partide. "Denotă că suntem preocupaţi de atac". Urmează duelul cu Viitorul

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Viitorul Constanţa se întâlnesc duminică, de la ora 21, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru prima etapă din Liga a 2-a.

FCSB vine după două meciuri consistente, ambele terminate cu acelaşi scor, 3-0: cu Astra în campionat, şi cu Shirak în preliminariile Europa League. Antrenorul celor de la FCSB, Anton Petrea este încântat de pofta de joc a fotbaliştilor săi şi speră ca aceasta să continue şi în meciul cu Viitorul

"Mă bucură faptul că am marcat destule goluri în primele două meciuri. Asta denotă faptul că avem o echipă ofensivă, preocupată de atac. Întâlnim o echipă bună, ofensivă, cred că va fi un meci interesat. Sper ca la final noi să ieşim învingători. Trebuie să fim foarte atenţi", a declarat Petrea, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Începutul bun de sezon o face pe FCSB una dintre candidatele solide la titlul în Liga 1, profitând şi de degringolada de la Craiova şi Cluj, după înfrângerile din cupele europene.

"Nu mă interesează ce se întâmplă pe la celelalte echipe. Suntem preocupaţi doar de ceea ce facem noi. Vrem să o luăm pas cu pas, să tratăm fiecare meci serios, la victorie. La final, tragem linie şi vedem unde vom fi", a completat fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

După această partidă, Liga 1 va intra în pauză, datorită meciurilor echipei naţionale a României din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord (4 septembrie, la Bucureşti) şi Austria (7 septembrie, la Klagenfurt).

"Ţinând cont de faptul că nu am avut o pregătire aşa cum ne-am fi dorit, ca durată de timp, cred că este bine venită această pauză pentru echipele de club pentru a ne pune la punct", a adăugat Petrea.

Mirel Rădoi a convocat pentru această acţiune doar doi jucători de la FCSB: Florinel Coman şi Sergiu Buş.

"Cert este că avem jucători de valoare. În trecut, ei reprezentau nucleul echipei naţionale. Din păcate, în acest moment, nu putem spune lucrul acesta şi speră ca în viitor, prin evoluţiile de la echipa de club, să fie convocaţi câţi mai mulţi jucători", a conchis Petrea.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare