Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Petrea nu o subestimează pe FC Hermannstadt. "O echipă cu o organizare defensivă foarte bună. Sper să găsim mijloacele de a-i desface"

VIDEO | Toni Petrea nu o subestimează pe FC Hermannstadt. "O echipă cu o organizare defensivă foarte bună. Sper să găsim mijloacele de a-i desface"

Fotbal

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe Hermannstadt, luni, de la ora 21, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Anton Petrea, a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei din Sibiu, pe care o consideră una dintre revelaţiile începutului de campionat. După şapte runde, FC Hermannstadt a arătat că are forţa de a se lupta mai degrabă pentru locurile de play-off, decât pentru salvarea de la retrogradare.

"Întâlnim o echipă bună, care a pierdut un singur meci. Cum s-a întâmplat şi etapa trecută, când am întâlnit pe Academica Clinceni. Asta înseamnă că întâlnim o echipă cu o organizare defensivă foarte bună, care stă foarte bine pe teren, iar noi trebuie să fim foarte atenţi şi să găsim mijloacele prin care să desfacem apărarea adversă şi să marcăm cât mai mult posibil. Au avut o evoluţie bună cei de la Sibiu, au adus şi câţiva jucători buni şi se vede asta în exprimarea echipei.

În afara problemelor mai vechi cu jucătorii accidentaţi, nu am mai avut probleme. În afara de Darius Olaru care este suspendat, avem tot lotul la dispoziţie. Este foarte important pentru noi să ne apropiem victoria şi să ne apropiem de lider. Văd un campionat echilibrat, bun, cu câteva suprize. Asta cred că place publicului şi sper ca noi să n-avem parte de surprize neplăcute şi să ne câştigăm meciurile", a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare partidei de luni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare