Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Petrea, pregătit de startul noului sezon din Liga 1. A vorbit despre revenirea lui Reghecampf la FCSB

VIDEO | Toni Petrea, pregătit de startul noului sezon din Liga 1. A vorbit despre revenirea lui Reghecampf la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a susţinut vineri o conferinţă de presă înainte debutului în noul sezon din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul "roş-albaştrilor", a vorbit despre cazurile de COVID-19 la echipă, Europa League, dar şi despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB.

"Întâlnim o echipă bună a campionatului care e o prezenţă constantă în play-off-ul Ligii 1, cu aspiraţii la locurile fruntaşe. Noi suntem pregătiţi, asta ne şi motivează să întâlnim un adversar bun al campionatului şi să câştigăm cele 3 puncte.

E prematur să spunem cine e favorit şi cine nu e. Noi vom trata cu seriozitate toate meciurile pentru că asta e dorinţa noastră de a implementa acest spirit de invingător jucătorilor. Vom vedea ce jucători mai pot veni pe parcurs, e nevoie tot timpul de jucători cât mai mulţi, cu acest protocol UEFA trebuie să ai un lot numeros", a declarat Toni Petrea despre meciul cu Astra, din prima etapă, dar şi despre şansele echipei sale la campionat. 

FCSB a avut câteva cazuri de COVID-19 la echipă, fiind afectaţi câţiva fotbalişti tineri, iar acest lucru i-a ţinut puţin pe loc, însă Petrea recunoaşte că această problemă o au mai multe echipe din prima ligă. Joia viitoare, FCSB va juca împotriva celor de la FC Shirak în primul tur preliminar din UEFA Europa League: "Europa League e un obiectiv pentru orice echipă şi pentru noi e foarte important să trecem de primul tur şi după vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să fim conştienţi de dificultatea acestei partide pentru că e o singură manşă şi trebuie să o tratăm cu mare atenţie", a spus Petrea despre această competiţie. 

Totodată, antrenorul de la FCSB a vorbit şi despre situaţia lui Laurenţiu Reghecampf, al cărui secund a fost până la venirea la formaţia patronată de Gigi Becali: "Cu Reghe ţin o legătură normală, am lucrat atâta timp acolo, din ce ştiu despre contractul lui, mai are un an de contract, nu se pune problema în momentul de faţă la aşa ceva.

Afla mai multe despre: fcsbtoni petrea 

viewscnt
Articole similare