Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Petrea se teme înainte de Viitorul - FCSB! Fotbalistul pe care l-a lăudat: "Dacă nu va avea probleme medicale, va avea un viitor strălucit"

VIDEO | Toni Petrea se teme înainte de Viitorul - FCSB! Fotbalistul pe care l-a lăudat: "Dacă nu va avea probleme medicale, va avea un viitor strălucit"

FCSB

Comentarii

Antrenorul de la FCSB, Toni Petrea, a prefaţat meciul pe care echipa sa îl va disputa la Ovidiu, cu Viitorul. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai săi, Octavian Popescu şi Dennis Man.

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB, marţi, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Toni Petrea e preocupat de meciurile din trei în trei zile, dar se teme şi de accidentări, în această perioadă. Antrenorul şi-ar dori să-l poată antrena în continuare pe Dennis Man şi l-a lăudat pe Octavian Popescu: 

"Întâlnim o echipă tânără, ca a noastră, preocupată de posesie, cu un antrenor cu experienţă. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm. E o problemă cu aceste temperaturi scăzute. Sper ca jucătorii să se adapteze repede la aceste temperaturi. Prin jocul nostru, prin organizare şi prin apetitul ofensiv sper să câştigăm. Va fi o perioadă grea, din cauza posibilităţilor de a te antrena pe terenuri. Vom vedea cine se va adapta mai uşor. E important să ieşim sănătoşi. E o perioadă grea, nouă, nu s-a mai jucat în acest ritm şi în această perioadă a anului. 

Octavian Popescu e talentat, foarte talentat, are mult de muncă. Însă trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, să se pregătească şi mai bine. Dacă nu va avea probleme medicale, va avea un viitor strălucit. 

Dennis Man traversează o perioadă foarte bună. M-aş bucura să stea, dar sunt lucruri pe care nu le putem controla. Dacă se va oficializa ceva... Nu am cunoştinţe momentan despre aşa ceva", a declarat Toni Petrea în cadrul unei conferinţe de presă.  

Afla mai multe despre: fcsbviitorul fcsbtoni petreaoctavian popescudennis man 

viewscnt
Articole similare