Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | TOP momente cu Basarab Panduru! "Şumi, vezi că nu ai numărul meu. Nu te-am sunat eu". După 10 ani la Telekom Sport, devine secundul lui Laurenţiu Reghecampf

VIDEO | TOP momente cu Basarab Panduru! "Şumi, vezi că nu ai numărul meu. Nu te-am sunat eu". După 10 ani la Telekom Sport, devine secundul lui Laurenţiu Reghecampf

Special

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, devine noul colaborator al lui Laurenţiu Reghecampf, după 10 ani ca analist sportiv. Telekom Sport vă prezintă câteve dintre momentele memorabile cu noul secund al lui Al-Wasl.

"Nu ştiam nimic când am intrat în televiziune. Am intrat cu nişte principii clare, iar azi fac 10 ani de când sunt la Telekom şi un an îl am la GSP TV", Basarab Panduru, la ultima emisiune la Telekom Sport, înainte de a se alătura staff-ului condus de Laurenţiu Reghecampf. 

Basarab Panduru se alătură staff-ului lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl

Laurenţiu Reghecampf rămâne fără Toni Petrea şi Thomas Neubert, care cel mai probabil vor ajunge la FCSB, dar dă o lovitură de senzaţie.

Telekom Sport a anunţat exclusivitate că Basarab Panduru, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de fotbal din România, va face parte din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl.

Panduru şi-a început cariera de antrenor în 2002 la Politehnica Timişoara, acolo unde a lucrat timp de doi ani. A mai fost antrenor principal la Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Farul Constanţa şi Progresul Bucureşti. În septembrie 2009, Basarab Panduru a fost numit ca Director Sportiv la Steaua Bucureşti, dar a demisionat de comun acord cu oficialii clubului.

În vârstă de 49 de ani, Basarab Panduru a fost un mare internaţional român. El a evoluat cu succes pentru FCM Reşiţa, Steaua, Benfica Lisabona, Neuchatel Xamax, FC Porto şi Salguiros. Are 22 de selecţii în echipa naţională a României şi un gol marcat. Panduru este triplu campion al României ca fotbalist al Stelei, dar şi campion al Portugaliei cu FC Porto. A cucerit un trofeu şi cu Benfica Lisabona în 1995-1996: Cupa Portugaliei. 

 

 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurubasarab panduru telekom sport 

viewscnt
Articole similare