Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Torje a reuşit una dintre cele mai tari execuţii din acest sezon! Apoi, a ratat complet reluarea şi a intrat cu totul în poartă

VIDEO | Torje a reuşit una dintre cele mai tari execuţii din acest sezon! Apoi, a ratat complet reluarea şi a intrat cu totul în poartă

Liga 1

Gabi Torje a reuşit cu Gaz Metan Mediaş una dintre cele mai spectaculoase execuţii din acest an: ”forfecă” pe spate. La faza următoare a ratat însă complet o reluare spre poartă.

În minutul 49, Gabi Torje a reuşit o execuţie de toată frumuseţea. Mijlocaşul de 28 de ani a profitat de o respingere greşită a adversarilor şi a reluat spectaculos din ”foarfecă”, pe spate. Din păcate pentru el şi pentru Dinamo, mingea s-a dus în transversală.

Mingea a ricoşat în teren şi a urmat o centrare la colţul lung. Tot Torje se afla în acea zonă, dar de data asta a ratat complet execuţia.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.