Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Torje, în război cu oltenii după ce a fost scuipat: ”N-au voie să vorbească în casă şi când scapă de neveste...”

VIDEO | Torje, în război cu oltenii după ce a fost scuipat: ”N-au voie să vorbească în casă şi când scapă de neveste...”
Comentarii

Gabriel Torje a fost cel mai înjurat fotbalist la meciul Craiova - Dinamo 1-0. Mijlocaşul lui Dinamo a avut un mesaj special pentru fanii care l-au apostrofat şi care l-au scuipat.

”Am pierdut şi singura şansa pe care o mai aveam să ajungem într-o cupă europeană. Ne cerem scuze fanilor, ei sunt cei care ne susţin necondiţionat. Trebuie să plecăm capul. Să acceptăm criticile. Ăsta este fotbalul, trebuie să mergem înainte. Fotbalul îţi aduce şi fericiri şi regrete. Trebuie să ne gândim la următoarele meciuri. Nu putem vorbi de arbitraj. Nu se pune problema. Gazonul a lăsat de dorit şi asta a tăiat spectacolul. Bratu este la început de carieră şi nu trebuie să-l descurajeze acest rezultat. Cu singuranţă va ridica Dinamo acolo unde îi este locul. Suporterii m-au înjurat, m-au scuipat. Mulţi dintre ei nu au voie să vorbescă în casă şi când scapă de neveste şi ajung pe stadioane încep să înjure după două două pahare de bere”, a declarat Gabi Torje la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: torjedinamocraiova 

viewscnt
Articole similare