Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tot ce s-a întâmplat săptămâna asta ne-a afectat foarte mult!". Reacţia lui Pera după Vâlcea - Odense 21-30, în Liga Campionilor

VIDEO | "Tot ce s-a întâmplat săptămâna asta ne-a afectat foarte mult!". Reacţia lui Pera după Vâlcea - Odense 21-30, în Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Florentin Pera a reacţionat la finalul meciului pierdut de SCM Rm. Vâlcea, 21-30 cu Odense. Antrenorul formaţiei din Vâlcea a spus că echipa sa a fost afectată de ce s-a întâmplat în această săptămână, cu cazurile de COVID-19, şi n-a reuşit să ţină ritmul.

Pera speră să nu mai existe alte cazuri, şi la meciul cu Podravka, Vâlcea să poată să se exprime la un nivel bun.

"Din păcate, tot ce s-a întâmplat săptămâna aceasta se pare că ne-a afectat foarte, foarte mult. Am mai avut meciuri în care am ratat mult, dar astăzi chiar am exagerat. Am avut nu mai puţin de 14 situaţii de unu la unu.  N-am reuşit să ţinem ritmul, am ratat enorm de mult, s-a simţit lipsa celor două jucătoare, Kristina Liscevici şi Mireya Gonzalez. Din punct de vedere mental, nu am fost pregătiţi pentru acest meci.

Eu cred că vom depăşi această situaţie. Important e ca la următorul test să nu mai apară şi alte persoane infectate şi să mergem înainte. Sigur că noi ne luptăm cu Podravka şi cu Dortmund în lupta pentru calificarea din grupă. Asta nu înseamnă că nu ne-am dorit să câştigăm cu Odense, dar cred eu că în condiţii normale, am fi avut cu siguranţă mult mai multe şanse", a spus Florentin Pera, la Telekom Sport.



Antrenorul Vâlcei a vorbit şi despre situaţiile lui Liscevic şi Gonzalez, infectate cu COVID-19: "Ele vor trebui să stea 14 zile. În momentul de faţă, ele se simt bine, ţinem legătura în permanenţă cu ele. Ne pare rău că nu am putut să luptăm astăzi şi pentru ele şi să le oferim o victorie", a spus Florentin Pera.

SCM Rm. Vâlcea - Odense 21-30, în grupele Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia daneză Odense Handbold, scor 30-21 (13-10), în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Din lotul antrenat de Florentin Pera au absentat jucătoarele Kristina Liscevici, Mireya Gonzalez Alvarez, precum şi secundul Goran Kurtes, care au primit test pozitiv la Covid-19.

În primul meci din grupă, Brest Bretagne Handball – SCM Rm. Vâlcea, scor 28-21, iar echipa vâlceană rămâne pe ultimul loc în grupă, cu 0 puncte după două etape.

Celelalte partide ale etapei a doua sunt: Gyor – Podravka, Buducnost – CSKA (sâmbătă), respectiv Borussia Dortmund – Brest (duminică).

În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca în deplasare, în 26 septembrie, cu CSKA Moscova.

Afla mai multe despre: florentin peraramnicu valcealiga campionilorhandbal 

viewscnt
Articole similare