Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Tot la Dinamo? Tot aici. Am contract...ştii tu ceva?” Mihai Popescu, SAVUROS la reunirea echipei Dinamo

VIDEO ”Tot la Dinamo? Tot aici. Am contract...ştii tu ceva?” Mihai Popescu, SAVUROS la reunirea echipei Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a reunit astăzi în vederea viitorului sezon. Mihai Popescu a fost printre jucătorii care au vorbit cel mai mult cu presa.

”Tot la Dinamo? Tot aici. Am contract... ştii tu ceva?” a răspuns savuros Popescu.

Fundaşul s-a declarat surprins că o parte din coechipierii săi nu au acceptat prelungirea contractelor cu gruparea din Ştefan cel Mare: ”Ne-a luat prin surprindere că băieţii nu au mai prelungit. Nu ştiu de ce se vrea să plece, să scăpăm de acest club, nu ştiu. A fost unul dintre cei mai răi ani ai acestui club, dar nu cred că trebuie să ne gândim la plecare. Mă bucur că sunt sănătos în primul rând, că putem să ne reluăm antrenamentele. Suntem toţi sănătoşi, asta contează. A fost o perioadă grea, cu majoritatea jucătorilor pozitivi, dar nu am avut simptome şi zic eu că a fost oarecum mai bine” a mărturisit Mihai Popescu.

Aşteptări de la noul sezon? ”Să sperăm că o să începem cu bine sezonul, ţinând cont de toate problemele cu acest virus, sperăm să nu mai fie nicio problemă. Să începem cu bine, să câştigăm primul meci şi apoi mai rămâne de văzut. Sperăm să ne fi imunizat. Teamă? Nu ştiu cu ce să zic. Dacă nu ştiu autorităţile nimic, eu ce să zic?” a mai comentat Mihai Popescu.

Apărătorul ”câinilor” nu ştie la ce să se aştepte în privinţa lotului de jucători: ”Au plecat mulţi jucători, dar asta nu e treaba noastră. Sperăm ca conducere să îşi facă datoria şi să aducă jucători cel puţin la fel de valoroşi ca cei care au plecat. Şi să dăm drumul la treabă şi noi să ne facem treaba pe teren”

”Nu îi cunosc pe toţi coechipierii mei. Au anunţat că or să vină mulţi copii de la juniori, pe unii dintre ei am apucat să îi cunosc, pe ceilalţi nu. Sperăm că o să vină cu toată mintea aici, cu tot sufletul şi să facem o echipă competitivă” a mai spus Mihai Popescu.

Afla mai multe despre: mihai popescu 

viewscnt
Articole similare