Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tot tâmpit am rămas!" Costel Enache i-a făcut să râdă pe jurnalişti la conferinţa de presă de prezentare la Petrolul: "Să nu mă puneţi să cânt"

VIDEO | "Tot tâmpit am rămas!" Costel Enache i-a făcut să râdă pe jurnalişti la conferinţa de presă de prezentare la Petrolul: "Să nu mă puneţi să cânt"

Petrolul

Comentarii

Costel Enache (46 de ani) a fost prezentat oficial, marţi, ca noul antrenor de la Petrolul Ploieşti, iar printre întrebările serioase s-a strecurat şi puţin umor. Enache a devenit recent bunic şi a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat dacă această schimbare din viaţa sa l-a ajutat să fie mai înţelept.

Fostul antrenor de la Ceahlăul, FC Botoşani sau Hermannstadt a preluat frâiele Petrolului, după ce Flavius Stoican a lăsat locul liber. De când a rămas liber de contract, Costel Enache a fost în cărţi şi pentru banca FCSB, dar în cele din urmă mutarea nu s-a mai realziat. Costel Enache a glumit cu jurnaliştii când aceştia i-au spus despre o tradiţie a petroliştilor şi când a fost întrebat dacă faptul că a devenit bunic l-a făcut să devină mai înţelept.

"Să nu mă puneţi să cânt. E pentru voi, că eu cânt, nu-i problemă, dar suferiţi voi. (n.r. - Faptul că sunteţi bunic la o vârstă aşa fragedă v-a făcut mai înţelept?) Nu, tot tâmpit am rămas", a spus Costel Enache, printre altele, la conferinţa de presă de prezentare la Petrolul Ploieşti.

Enache vrea să promoveze în Liga 1 cu Petrolul

Deşi în acest moment echipa se află pe locul al optulea în Liga 2, Costel Enache are mare încredere că "lupii galbeni" pot promova în Liga 1. "Am stat două luni acasă şi sufăr după Liga 1, iar la Petrolul am găsit un mijloc real şi corect de a ajunge din nou în Liga 1. Mi-am asumat un lucru destul de greu, dar un lucru realizabil din punctul meu de vedere. Matematioca este un alternativă în acest moment. Statistica şi matematica nu ne dau şanse foarte mari, dar fotbalul are calculul lui şi consider că cele şase puncte care sunt până la primul loc promovabil pot fi recuperate", a spus Costel Enache, la conferinţă.

  • 31 de puncte a adunat Petrolul în cele 20 de etape disputate până acum. "Lupii galbeni" încheie anul 2019 pe locul al optulea, la zece puncte de liderul UTA şi la şase de locul secund, ocupat de CS Mioveni. Locul de baraj este ocupat de Rapid, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: costel enachepetrolulconferinta de presavideo 

viewscnt
Articole similare