Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toţi au izbucnit în râs. :) Răspunsul lui Edi Iordănescu atunci când a fost întrebat dacă să lucreze cu Narcis Răducan la FCSB

VIDEO | Toţi au izbucnit în râs. :) Răspunsul lui Edi Iordănescu atunci când a fost întrebat dacă să lucreze cu Narcis Răducan la FCSB

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu susţine în continuare că este interesat doar de activitatea sa de la Gaz Metan şi nu şi-ar dori să plece la FCSB. Iordănescu jr. a fost în această vară foarte aproape de FCSB, dar negocierile au picat.

Revenirea lui Narcis Răducan în staff-ul FCSB-ului a reaprins discuţia despre aducerea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a vicecampioanei. Mai ales că FCSB încă nu are antrenor principal. Cei doi au relaţie foarte strânsă şi au mai colaborat în trecut. Însă Edi Iordănescu a răspuns cu o glumă la afirmaţia că Narcis Răducan vrea să-l aducă la FCSB: ”Poate să mă aducă dacă mă răpeşte”, a fost replica antrenorului lui Gaz Metan Mediaş.



Edward Iordănescu spune că îl respectă pe Gigi Becali, dar nu este dispus să facă vreun compromis în cariera sa:

”Dacă vreţi să comentaţi neapărat despre patronului Stelei (n.r. - FCSB-ului), pot să spun că are respectul meu pentru cât investeşte în fotbal şi pentru sufletul pe care îl pune. Eu am drumul meu, sunt aici, implicat 100% în activitatea echipei. Mă simt bine că pot să îmi desfăşor meseria aşa cum trebuie şi am principiile intacte”, a mai spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordanescu 

viewscnt
Articole similare