Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Toţi au izbucnit în râs. :) Răspunsul lui Edi Iordănescu atunci când a fost întrebat dacă să lucreze cu Narcis Răducan la FCSB

VIDEO | Toţi au izbucnit în râs. :) Răspunsul lui Edi Iordănescu atunci când a fost întrebat dacă să lucreze cu Narcis Răducan la FCSB

Liga 1

Comentarii

Edi Iordănescu susţine în continuare că este interesat doar de activitatea sa de la Gaz Metan şi nu şi-ar dori să plece la FCSB. Iordănescu jr. a fost în această vară foarte aproape de FCSB, dar negocierile au picat.

Revenirea lui Narcis Răducan în staff-ul FCSB-ului a reaprins discuţia despre aducerea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a vicecampioanei. Mai ales că FCSB încă nu are antrenor principal. Cei doi au relaţie foarte strânsă şi au mai colaborat în trecut. Însă Edi Iordănescu a răspuns cu o glumă la afirmaţia că Narcis Răducan vrea să-l aducă la FCSB: ”Poate să mă aducă dacă mă răpeşte”, a fost replica antrenorului lui Gaz Metan Mediaş.Edward Iordănescu spune că îl respectă pe Gigi Becali, dar nu este dispus să facă vreun compromis în cariera sa:

”Dacă vreţi să comentaţi neapărat despre patronului Stelei (n.r. - FCSB-ului), pot să spun că are respectul meu pentru cât investeşte în fotbal şi pentru sufletul pe care îl pune. Eu am drumul meu, sunt aici, implicat 100% în activitatea echipei. Mă simt bine că pot să îmi desfăşor meseria aşa cum trebuie şi am principiile intacte”, a mai spus Edi Iordănescu.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta