Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tottenham - Manchester United 0-1. Meci spectaculos pe Wembley, Solskjaer a trecut cu brio primul test important la United

VIDEO | Tottenham - Manchester United 0-1. Meci spectaculos pe Wembley, Solskjaer a trecut cu brio primul test important la United

Premier League

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Manchester United a învins-o pe Tottenham, 1-0, în deplasare, într-o partidă care a contat pentru etapa a 22-a din Premier League.

Tottenham a avut posesia în prima repriză, însă ocaziile au fost în dreptul lui Manchester United, care a reuşit să înscrie în finalul primei reprize prin englezul Rashford. Spurs a început în forţă a doua repriză şi a atacat în valuri poarta lui de Gea, dar spaniolul a fost într-o zi mare şi a scos tot. În schimb, "diavolii" puteau să dea lovitura pe contraatac, dar şi Lloris a avut câteva parade excepţionale şi a menţinut diferenţa de doar un gol. 

În final, Solskjaer a renunţat la orice idee ofensivă, iar United s-a apărat până la ultimul fluier al arbitrului, obţinând astfel a 5-a victorie consecutivă în campionat, cu Solskjaer pe bancă. Manchester United este pe locul 6, cu 41 de puncte, la egalitate cu Arsenal, în timp ce Tottenham se distanţează de liderul Liverpool şi ajunge la nouă puncte distanţă de "cormorani". 


VIDEO | Tottenham - Manchester United 0-1 (Rashford 44)

  • Spurs: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Winks - Sissoko (Lamela), Eriksen - Dele Alli - Son, Kane
    Rezerve: Gazzaniga, Foyth, Rose, Sanchez, Skipp, Llorente
  • Man Utd: de Gea - Young, Lindelof, Jones, Shaw - Herrera, Matic - Lingard, Pogba, Martial - Rashford
    Rezerve: Romero, Dalot, McTominay, Fred, Pereira, Mata, Lukaku 

Min. 89: Tottenham atacă în valuri. Llorente trimite spre poartă din apropierea punctului de la 11m, dar de Gea prinde. 

Min. 71: Harry Kane execută o lovitură liberă, dar de Gea este în zi mare. 

Min. 66: Lamela scapă singur spre poarta lui United, dar argentinianul şutează în de Gea. 

Min. 62: Martial îl găseşte liber pe Pogba, şutul său este deviat de Davies, dar acelaşi Lloris este la post. 

Min. 56: Ocazie imensă Pogba! Francezul a vrut să îl lobeze pe Lloris, dar portarul a fost un reflex incredibil. 

Min. 50: Încă o ocazie pentru Spurs! Alli loveşte mingea cu capul, dar de Gea are un nou reflex de calitate. 

Min. 49: În urma unei combinaţii frumoase a jucătorilor ofensivi de la Spurs, balonul ajunge la Kane, însă şutul său este respins fără prea mari probleme de spaniolul de Gea. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 44: GOOOL Man United! Pogba a dat o pasă excepţională, iar Rashford trimite mingea lângă bară, la colţul lung, iar Lloris poate doar să scoată mingea din plasă. 

Min. 42: Sissoko nu mai poate! În locul său a intrat Lamela. 

Min. 30: Kane înscrie, dar se află în poziţie de offside şi golul este anulat. 

Min. 25: Martial trimite din afara careului, dar balonul se duce la o distanţă considerabilă peste poartă. 

Min. 23: La jumătatea primei reprize, Spurs are posesia, 60%, însă niciun şut pe poartă, în timp ce United a trimis în două rânduri pe poarta lui Lloris. 

Min. 18: Martial s-a apucat să dribleze în careul advers, şutează cu piciorul stâng, din cădere, iar Lloris respinge în corner cu piciorul. 

Min. 16: Pasă superbă a lui Matic pentru Rashford, care ratează, dar oricum atacantul "diavolilor" se afla în poziţie de offside. 

Min. 11: A venit răspunsul lui United! Young centrează în careu, Alderweireld respinge eronat, dar Lingard nu reuşeşte să execute corect. 

Min. 8: Acţiunea de excepţie a lui Son se termină cu o ratare a lui Harry Winks. 

A început meciul. 


Meciul cu Tottenham este primul mare test din mandatul lui Ole Gunnar Solskjaer. Norvegianul nu întâlneşte doar o echipă normală de pe locul trei din Premier League, ci o echipă antrenată de Mauricio Pochettino, omul despre care presa din insulă scrie că poate să fie noul antrenor al lui United începând din vară. 

Seria bună a celor de la Spurs a fost întreruptă de înfrângerea cu Wolves, 1-3, din urmă cu două etape, dar elevii lui Pochettino au revenit şi au câştigat în ultimul meci, 3-0, cu Cardiff City. Tottenham este la şase puncte de liderul Liverpool şi la doar două de Manchester City. Tottenham are probleme de efectiv, mai mulţi jucătorii fiind accidentaţi: Eric Dier, Mousa Dembele, Lucas Moura şi Victor Wanyama. În schimb, Jan Vertonghen are şanse să revină în primul "11". 

  • LIVE VIDEO | Tottenham - Manchester United, duminică, de la 18:30, pe Telekom Sport 1

United trece printr-o perioadă perfectă de când Solskjaer a fost numit antrenor. Patru victorii din patru meciuri are fostul mare jucător al "diavolilor", cu Cardiff, Huddersfield, Bournemouth şi Newcastle. Mai mult decât atât, în aceste meciuri, United a primit doar trei goluri şi a marcat 14. "Diavolii" nu vor putea conta pe Eric Bailly suspendat şi nici pe fundaşii Marcos Rojo şi Chris Smalling, accidentaţi. 

 

Afla mai multe despre: tottenhammanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare