Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tottenham - RB Leipzig 0-1. Mourinho pierde pe teren propriu. Timo Werner, eroul germanilor

VIDEO | Tottenham - RB Leipzig 0-1. Mourinho pierde pe teren propriu. Timo Werner, eroul germanilor
Comentarii

RB Leipzig a câştigat pe terenul lui Tottenham şi a luat o opţiune serioasă la calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Condusă de cel mai tânăr antrenor din istoria fazelor eliminatorii din Champions League, la doar 32 de ani, Leipzig a obţinut o victorie uriaşă pe terenul lui Tottenham. Nemţii au început senzaţional partida, dar Lloris şi bara s-au opus deschiderii de scor, la şuturile expediate de Werner şi Angelino. Replica a venit repede, din partea lui Bergwijn, dar Gulacsi a fost şi el la post.

La poarta cealaltă, Lloris şi-a salvat din nou echipa, la ocazia lui Werner. Imediat după pauză, Moura a irosit o şansă foarte mare. Apărarea lui Mourinho a cedat până la urmă. Ben Davis a faultat în careu, iar Werner nu a iertat de la 11 metri.

Atacantul german a înscris al şaptelea gol al carierei în Champions League şi pe acesta, tot în deplasare, la fel ca toate celelalte. Apoi, Schick a ratat dintr-o poziţie perfectă. Jucătorii lui Mourinho au presat în finalul meciului, dar fără rezultat pe tabelă. Lo Celso a trimis în bară, iar Tottenham - Leipzig s-a încheiat 0 la 1.

LIVE VIDEO | Tottenham - RB Leipzig 0-1 (Werner 58-pen)

Echipele de start în Tottenham - RB Leipzig

  • Tottenham: Lloris - Aurier, Sanchez, Alderweireld, Davies - Gedson Fernandes, Winks - Lo Celso, Alli, Bergwijn - L. Moura
  • Rezerve: Gazzaniga, Vertonghen, Lamela, Dier, Ndombele, Skipp, Tanganga
  • RB Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Ampadu, Halstenberg - Mukiele, Sabitzer, Laimer, Angelino - Nkuku, Schick, Werner
  • Rezerve: Mvogo, Haidara, Y. Poulsen, Forsberg, Lookman, Wolf, Olmo

Minutul 85. Ocazie din nou pentru Spurs! Lamela execută foarte bine o lovitură liberă, dar portarul Gulacsi este din nou atent

Minutul 72. Ocazie mare pentru Tottenham! Lo Celso şutează din lovitură liberă şi o face excelent. Intervenţie senzaţională a portarului Guacsi

Minutul 65. Schimbare surprinzătoare a lui Jose Mourinho. Dele Alli este înlocuit cu Ndombele.

Minutul 58. GOL Leipzig! Timo Werner transformă lovitura de la 11 metri

Minutul 57. Davies face penalty. Intrare imprudentă a galezului şi oaspeţii au şansa deschiderii scorului.

Minutul 46. S-a reluat meciul

Minutul 32 Lo Celso a executat cornerul, iar mingea respinsă a ajuns la Fernandes, care a tras mult peste poartă din careu. 

Minutul 17 RB Leipzig a pus stăpânire pe posesie, iar Schick a ratat încă o ocazie, de această dată cu capul. 

Minutul 8 Tottenham răspunde! Bergwijn a pătruns prin stânga careului, a ales interiorul, dar Gulacsi a respins superb. 

Minutul 2 Început nebun de meci! Oaspeţii au luat cu asalt poarta adversă. Schick nu l-a putut învinge pe Lloris, iar şutul lui Angelino a fost deviat în bară de portarul lui Tottenham. 

Minutul 1 A început partida. 


După primele două meciuri din optimi, Atletico Madrid - Liverpool şi Borussia Dortmund - PSG, miercuri au loc partidele Atalanta - Valencia şi Tottenham - RB Leipzig. 

Ambele echipe au probleme în echipele de start, iar Jose Mourinho a oferit o declaraţie în acest sens: "Probabil că ei cred că 'Wow, acum e momentul să îi omorâm'. Înţeleg de ce gândesc aşa, dar vom da totul şi cred că lui Leipzig nu îi va fi uşor cu noi. Lepzig are puterea unei echipe bune, are jucători buni şi are un potenţial uriaş", a declarat porughezul în cadrul conferinţei de presă de dinainte de meci. 

LIVE VIDEO | Tottenham - RB Leipzig, în Champions League: informaţii despre meciul din Anglia

Va fi pentru prima dată când Tottenham şi RB Leipzig se întâlnesc, iar pentru germani va fi pentru prima dată când întâlnesc o echipă engleză într-un meci oficial. Totuşi, pentru Tottenham, ultimul meci cu o echipă din Germania s-a încheiat rău, după 2-7 la general cu Bayern Munchen, în faza grupelor. 

Un alt detaliu ne face să credem că meciul dintre Tottenham şi RB Leipzig va fi unul spectaculos. Pe stadionul englezilor, în acest sezon din Liga Campionilor, s-au marcat cele mai multe goluri, 20 în total, 11 înscrise de Tottenham şi nouă primite de echipa lui Jose Mourinho. 

Pentru Tottenham, pierderea lui Son e una uriaşă, întrucât asiaticul marcase nouă goluri în ultimele 10 meciuri din Liga Campionilor. 

De cealaltă parte, RB Leipzig a ajuns pentru prima dată în istorie în optimile Champions League. 

 

 

Afla mai multe despre: champions leaguetottenhamrb leipzigtottenham rb leipziglive video tottenham rb leipzig 

viewscnt
Articole similare