Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Totul pentru playoff! Hagi sacrifică meciul din Cupa României: ”Nu tratăm superficial, dar vor juca alţii” Pe cine a lăsat acasă

VIDEO | Totul pentru playoff! Hagi sacrifică meciul din Cupa României: ”Nu tratăm superficial, dar vor juca alţii” Pe cine a lăsat acasă

Farul Constanța

Comentarii

Marţi, de la 20:00, Viitorul Constanţa va merge pe terenul lui Hermannstadt pentru duelul din Cupa României, iar Gică Hagi pare că sacrifică meciul cu sibienii pentru a-şi odihni fotbaliştii înaintea meciului decisiv cu Botoşani, din campionat.

Hagi a anunţat că va lăsa mai mulţi fotbalişti acasă şi că le va da şansa de a juca fotbaliştilor cu minute mai puţine. ”Regele” sacrifică astfel meciul din Cupa României pentru a obţine victoria cu Botoşani şi implicit calificarea în playoff-ul Ligii I.

”Este meci de cupă şi vom lăsa anumiţi jucători acasă, un grup de jucători care până acum au jucat foarte multe meciuri. Ei au jucat şi i-am luat pe ceilalţi cărora trebuie să le dau o şansă într-un meci oficial în care bineînţeles că ne interesează să câştigăm, să ne calificăm.

Noi am înscris foarte puţin în ultima perioadă şi sperăm să vină şi meciul în care să marcăm. Cred că la motivaţie stăm bine, iar decizia de a lăsa acasă un grup care să câştige o zi sau două de antrenament a fost a mea. În acest grup sunt Mladen, Ţîru, Brad (n.r. de Noojier), Băluţă, Vână, Lyes(n.r. Houri), Ianis şi Drăguş.

Asta nu înseamnă că tratăm superficial, sau nu ne dorim să ne calificăm. Or să apară Rivaldinho, Calcan, Achim, Târcoveanu, Artean, Iacob, Casap, Boboc, Ciobanu. Ei au mai jucat, avem lot, nu se pute problema să ne prezentăm cu juniorii. Ne prezentăm cu un lot bun în care am încredere. Asta le-am spus şi lor, că am încredere în ei şi îmi asum. Este o săptămână importantă, dar nu decisivă. Nu poate fi nimic decisiv când mai sunt atâtea meciuri de jucat”, a spus Hagi.

Afla mai multe despre: hagiviitorulcupa romanieihermannstadt 

viewscnt
Articole similare