Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tractorul, antemergătorul lui Chelsea în Grecia :) Cum s-au antrenat londonezii înainte de duelul cu PAOK din Europa League

VIDEO | Tractorul, antemergătorul lui Chelsea în Grecia :) Cum s-au antrenat londonezii înainte de duelul cu PAOK din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Chelsea a ajuns mai devreme în Grecia pentru a pregăti cum se cuvine duelul cu PAOK. Înainte de confruntarea cu trupa lui Răzvan Lucescu, londonezii au mers la 20 de kilometri de Salonic pentru o sesiune de antrenament.

PAOK - Chelsea se joacă joi, de la 19:55, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro.

Până atunci, londonezii au ajuns mai devreme în Grecia şi au făcut antrenament la... ţară. Chelsea a ales să meargă la 20 de kilometri de Salonic pentru a pune la punct toate detaliile înaintea debutului în Europa League. Au avut parte de un antemergător special :)

FĂRĂ TREI VEDETE ÎN LOT

Hazard, Kovacic şi David Luiz nu au fost incluşi de Sarri în lotul deplasat de Chelsea în Grecia. ”Am considerat că e mai bine pentru ei să rămână acasă pentru a se recupera. David Luiz şi Kovacic vin după accidentări, în timp ce Hazard mi-a transmis că este obosit după meciurile echipelor naţionale”, a explicat Sarri.

Afla mai multe despre: tractorchelseapaok,  

viewscnt
Articole similare