Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Trădătorul" Alex Chipciu şi-a salutat foştii colegi după meciul CFR Cluj - FCSB. "Va avea şansa lui"

VIDEO | "Trădătorul" Alex Chipciu şi-a salutat foştii colegi după meciul CFR Cluj - FCSB. "Va avea şansa lui"

Fotbal

Comentarii

În această iarnă, Alexandru Chipciu (30 de ani) a refuzat să vină la FCSB şi a semnat cu rivala din Liga 1, CFR Cluj, deciziei care i-a scos din sărite pe admiratorii formaţiei patronate de Gigi Becali. Numeroşi oameni din fotbal au considerat acest transfer ca fiind un gest de trădare din partea lui Chipciu, cel care a jucat la FCSB timp de patru ani.

În perioada 2012-2016, Alexandru Chipciu a cunoscut alături de FCSB cea mai frumoasă perioadă a clubului, din ultimii 10 ani. Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf reuşea să învingă în acea perioadă de formaţii importante din Europa, precum Ajax Amsterdam, Chelsea Londra, Copenhaga sau Molde. Cu toate acestea, în momentul plecării din Belgia, de la Anderlecht Bruxelles, Chipciu a ales să se întoarcă în România la CFR Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu. 

Pentru meciul cu FCSB, Alexandru Chipciu nu a făcut parte din lotul păstrat de "Bursuc", însă este o chestiune de timp până va reveni din nou pe terenul de joc.

"El e un jucător important şi va deveni foarte important pentru CFR. dar trebuie să avem răbdare cu toţi jucătorii. Nu pot să îi iau, să îi bag şi după aia aud că Chipciu nu joacă nimic. Staţi puţin să îl pregătim, să fie 100% şi va avea şi el şansa lui. Sper să o aibă şi să profite de ea", a anunţat Dan Petrescu, după partida cu FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare