Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Trăim un vis!" Handbaliştii lui Dinamo în extaz la revenirea în ţară. "Putem să obţinem şi mai mult!"

VIDEO | "Trăim un vis!" Handbaliştii lui Dinamo în extaz la revenirea în ţară. "Putem să obţinem şi mai mult!"

Handbal

Comentarii

Dinamo a ajuns în ţară după ce joi s-au calificat în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor. Şi-au setat obiective mari pentru restul competiţiei

Dinamo s-a calificat în barajul pentru optimile Ligii Campionilor, iar acum aşteaptă să vadă cu cine va disputa dubla pentru faza optimilor. Pe 1 şi pe 2 decembrie au loc meciurile din Grupa C, cea din care vine adversara roş-albilor. Performanţa echipei lui Constantin Ştefan reprezintă cel mai bun rezultat al lui Dinamo în Europa din 1989 încoace, dar şi o premieră în ceea ce priveşte ieşirea unei echipe româneşti din grupele Ligii.  Până în 2019, dinamoviştii nu mai au meciuri în Liga Campionilor. Pe 20 şi pe 27 februarie vor disputa meciurile din barajul pentru optimi.

Dacă am ajuns aici, ne propunem şi mai mult. Acum bonus sau nu, sperăm să reuşim să ridicăm ştacheta în handbalul masculin, care a decăzut în ultimii ani. 

Întrebaţi cum au sărbătorit calificarea, dinamoviştii au răspuns: "Am băut o bere şi am făcut linişte, că erau şi alţi oameni în hotel pe care nu puteam să îi deranjăm

A fost un meci greu pentru noi, pentru că pentru ei era o partidă fără nicio miză. Era ultimul lor joc, nu aveau şanse la calificare. Presiunea şi stresul au fost pe noi. 

"Suporterii au fost alături de noi, au făcut tot ce au putut pentru Dinamo şi îi iubesc", a declarat şi portarul Saeid la sosirea în ţară. 

Adversara lui Dinamo se va alege dintre Sporting, Silkeborg şi Tatran Presov.

"Ne bucurăm că avem rezultatele astea frumoase şi că lumea vorbeşte că intrăm în istorie pentru ce am făcut. Dar cred că e loc de mai bine, nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, într-adevăr este un pas important ieşirea din grupele Champions League. Sperăm acum să facem o dublă cu echipa cu care vom pica, o dublă de senzaţie şi optimişti pentru accederea într-o fază superioară", a declarat antrenorul Constantin Ştefan. 

Afla mai multe despre: dinamoliga campionilorhandbalcalificareoptimi,  

viewscnt
Articole similare