Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer de marcă făcut de Rapid. Giuleştenii şi-au luat atacant din Franţa şi nu se opresc aici: "Vor mai veni 2-3 jucători"

VIDEO | Transfer de marcă făcut de Rapid. Giuleştenii şi-au luat atacant din Franţa şi nu se opresc aici: "Vor mai veni 2-3 jucători"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Rapid continuă să-şi întărească lotul pentru noul sezon de Liga a II-a. Iar lista rămâne deschisă. Ultimul venit este un atacant francez, trecut pe la Amiens, echipă din Ligue 1.

UPDATE | Rapid a anunţat transferul şi pe site-ul oficial al clubului

"Rapid a realizat astăzi cel de-al optulea transfer al verii, reuşind transferul atacantului francez Brighton Labeau, în vârstă de 23 de ani.

Crescut la juniorii lui AS Monaco, cu care a evoluat în 2014 în Youth League, Labeau s-a transferat în 2017 în prima ligă franceză, la Amiens, bifând două jocuri în Ligue 1, contra lui Angers, dar şi pe Parc-des-Princes, împotriva lui PSG.

În returul sezonului 2017/2018, Labeau a fost împrumutat la Creteil, iar în sezonul trecut a fost din nou împrumutat de către Amiens, la Villefranche, în Liga 3 franceză, unde a marcat de cinci ori în 24 de meciuri, împotriva unor echipe cu tradiţie, ca Le Mans, Tours sau Laval.

Tot în sezonul trecut, Labeau a ajuns cu Villefranche în optimile Cupei Franţei, unde a fost eliminată de PSG, în prelungiri, Brighton Labeau jucând 51 de minute în acea partidă.

Născut chiar pe 1 ianuarie 1996, Labeau are o viteză foarte bună, poate juca în partea stângă sau dreaptă a atacului, dar şi ca vârf.

<<Sunt fericit că am venit aici, domnul Manea mi-a spus numai lucruri frumoase despre Rapid, am urmărit câteva clipuri cu suporterii rapidişti şi am rămas impresionat. Va fi o mare plăcere să joc în faţa lor şi sunt sigur că vom promova în prima ligă>>, a spus Labeau pentru fcrapid.ro

Astfel, Labeau se alătură altor şapte jucători ce au semnat pentru Rapid în această vară: Tudoran, Roskopf, Mallo, Lazăr, Dodoi, Dulca şi Jorza" , se arată pe site-ul oficial al clubului.


"Suntem Rapid şi e normal să fim în atenţia tuturor, normal că vor fi şi critici, dar sperăm să le demonstrăm că am făcut alegerile corecte şi că vom promova. Anul ăsta va fi cel mai dificil pentru că a crescut nivelul, te apropii deja de Liga 1, sunt multe echipe de tradiţie care îşi doresc promovarea, sunt vreo 12 echipe care şi-au declarat intenţia de a promova.

Chiar astăzi a mai semnat un jucător francez, l-am luat de la Amiens, din Franţa, joacă atacant dreapta, stânga şi central. Teixeira am văzut că a spus că va fi foarte greu pentru el să ajungă la Rapid, este un jucător cu experienţă, dar asta nu înseamnă că dacă nu vine Teixeira nu avem alte ţinte care ar putea să ne apropie de obiectivul fixat.

Vor mai veni probabil 2-3 jucători şi cred că vom definitiva. În Europa se încheie perioada de transferări pe 31 august, la noi durează până în 2 septembrie. Acele două zile sunt foarte importante, poţi aduce jucători foarte buni care nu şi-au găsit contracte în ţările puternice, aşa a ajuns şi Fabbrini la Botoşani, altfel nu ajungea niciodată" , a declarat managerul echipei, Florin Manea.

Afla mai multe despre: florin manearapid 

viewscnt
Articole similare