Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer important făcut de FC Voluntari! L-a luat pe fostul fotbalist al Viitorului: "Am avut mai multe oferte din Liga 1 şi din afară, dar aici e un proiect bun"

VIDEO | Transfer important făcut de FC Voluntari! L-a luat pe fostul fotbalist al Viitorului: "Am avut mai multe oferte din Liga 1 şi din afară, dar aici e un proiect bun"

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a întărit în această iarnă cu Vlad Morar şi cu Eric de Oliveira, iar atacantul a oferit şi o primă reacţie în privinţa revenirii în România.

Vlad Morar a jucat de-a lungul carierei la U Cluj, Petrolul, Beitar Ierusalim, Rapid, ASA Târgu Mureş, Viitorul şi Panetolikos, iar la începutul acestui an a semnat cu FC Voluntari. Ilfovenii se aşteaptă de la el să marcheze cât mai mult, pentru a salva echipa de la retrogradare, clubul fiind ultimul din Liga 1 în clasament. 

Atacantul român vrea să le răsplătească încrederea celor din conducere şi, în plus, a susţinut că poate rămâne, dacă obiectivul va fi îndeplinit: "Mister (n.r. - Mihai Teja) m-a sunat, am avut mai multe oferte din pirma ligă şi din afară, dar am ales Voluntariul şi sunt pregătit să îi ajut. Am semnat doar până la vară, iar dacă echipa o să rămână în prima ligă putem să ne aşezăm la masă şi să discutăm. Am ales Voluntariul, pentru că au un proiect bun aici, dar cel mai important, m-a vrut Mister şi asta e cel mai important pentru mine", a declarat noul atacant al ilfovenilor.  

Cât despre Eric, Morar vrea să-l ajute să devină cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1:  "Sper să îl ajut şi eu să marcheze şi să devină cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Şi eu să marchez cât mai multe goluri şi să rămânem în prima ligă", a mai spus Vlad Morar. 

În ultimele două sezoane şi jumătate, Morar a jucat în Grecia, la Panetolikos, pentru care a marcat 16 goluri în 56 de meciuri. 

 

Afla mai multe despre: vlad morarfc voluntaritransfer fc voluntariviitorul 

viewscnt
Articole similare