Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer important pentru Rapid. Negocieri cu un jucător care a evoluat în cupele europene. EXCLUSIV | Niculae: ”Ar fi un mare câştig”

VIDEO | Transfer important pentru Rapid. Negocieri cu un jucător care a evoluat în cupele europene. EXCLUSIV | Niculae: ”Ar fi un mare câştig”

Liga 2

Comentarii

Şefii Rapidului încearcă un transfer important. Daniel Niculae susţine că Alexandru Dandea - unul dintre jucătorii experimentaţi de la Astra - este genul de jucător de care Rapid are nevoie.

Rapid a ratat promovarea în Liga 1, în sezonul trecut, însă la finalul acestui sezon îşi doreşte să revină pe prima scenă. Motiv pentru care clubul din Giuleşi încearcă să facă unele transferuri importante. Unul dintre ele este Alexandru Dandea, un jucător cu multă experienţă. 

Transfer important pentru Rapid. Giuleştenii negociază cu Alexandru Dandea

În vârstă de 32 de ani, Alexandru Dandea este un jucător polivalent. Poate juca atât în centrul apărării, cât şi mijlocaş la închidere sau apărător stânga. Dandea are peste 100 de meciuri în Liga 1, a câştigat campionatul cu Astra şi a jucat în cupele europene. Însă Daniel Niculae spune că mai are un avantaj: este rapidist convins: 
”Ar fi foarte bine, m-aş bucura enorm. Trebuie aduşi rapidişti la echipă, pentru că nucleul nu este încă format. Joacă Virigil, Ion, mai sunt câţiva jucători cât de cât cu state mai vechi în Giuleşti, dar ca sa le transmiţi celorlalţi ce simt suporterii, ai nevoie de suporterii din teren. Ar fi foarte indicat, un jucător polivalent, care iubeşte Rapidul, care cunoaşte toate cântecele, a venit la meicuri în Liga a 2-a, a 4-a, îl cunosc foarte bine, mi-e prieten. Ar fi un mare câştig pentru Rapid”, a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport. 
Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare